Contactati-ne:
0748.099.089
0748.030.216
0730.514.767
0748.099.089
0724.885.715
0724.885.729
0724.885.612
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 Cauta

Minerale
Oferte de Sarbatori
Pachete
Aparate
Adjuvante Chimioterapie
Antioxidanti
Carti
Deparazitare
Detoxifiere
Diabet / Glicemie
Echilibrare pH
Hormonal
Ingrijire personala
Imunitate
Oase si Articulatii
Oxigenare celulara
Produse Energetice
Sistem Cardiovascular
Sistem Digestiv
Sistem Nervos
Tratament cancer
Vitamine
Tratament candida
Tratament Limfatic
Tratamentul epidermei
Tratament Renal
Tratament antiinflamator

LINK-uri utile
Blog Deparazitare
Stiri Zeoliti
Ekilibrium
Zeolit lichid
OHSAS Experts
Tratament Prostata
Zeolit Ekilibrium
Detoxifierea ficatului
SSMescu
Detoxifiere cu Zeolit
Protectia Muncii Bucuresti
Zeoliti
ANPC

Minerale
Seleniu

 

Pret : 113.11 RON

*TVA inclusCod : 525

Marca:SHRC

 

  DESCRIERE

 

Seleniul


Seleniul reprezinta un  oligoelement ce, in cantitati reduse exercita un efect benefic asupra sanatatii. Rolurile seleniului in organism sunt descoperiri de data recenta si se pare ca el exercita un important efect hepatoprotector (formand, alaturi de si Vitamina E, tiaminoacizi, factorul hepatic 30).

Functiile sale sunt foarte variate: este antioxidant biologic (previne lezarea si distrugerea celulelor); o serie de date coreleaza seleniul cu scaderea mortalitatii prin cancer (avand un rol protector). Relatia seleniului cu bolile cardiovasculare nu a fost inca pe deplin clarificata, rezultatele necesitand inca noi confirmari, se pare insa ca ar ameliora cardiomiopatiile, ischemiile, sindroamele anemice.

Alimentele vegetale sunt principalele ingredient ale Seleniumului in cele mai multe tari din intreaga lume. Continutul de Seleniu in produsele alimentare depinde de continutul de Seleniu din solul în care se cultiva plante sau animale sunt crescute. De exemplu, cercetatorii stiu ca solurile din marile campii din Nebraska si Dakota de nord au un nivel foarte ridicat de Seleniu. Oamenii care locuiesc în aceste regiuni, in general, au cel mai mare aport de Seleniu din Statele Unite. Solurile in unele parti din China si Rusia au foarte mici cantitati de Seleniu. Deficitul de Seleniu este de multe ori raportat in aceste regiuni, deoarece majoritatea produselor alimentare în aceste zone sunt cultivate si consumate pe plan local.

Cantitatea totala de seleniu aflata in organism este de 13-20 mg, necesarul zilnic fiind de 70-100 mcg pentru barbati, 50 mcg pentru femei, 65 mcg pentru gravide si de 75 mcg pentru femeile care alapteaza. Dupa unii autori, pentru gravide, necesarul de seleniu poate ajunge pana la 200 mcg/zi. Tot consum sporit de seleniu presupun efortul fizic deosebit si situatiile de stres etc. Peste 300 mcg/zi, seleniu l- devine toxic.

Acest necesar este satisfacut din ratia obisnuita de alimente, necunoscandu-se cazuri de carenta. Excesul de seleniu poate duce la orbire, la paralizia muschilor si la tulburari respiratorii, de unde rezulta atentia ce trebuie acordata administrarii acestuia in diferite terapii

Utilizarea acestui supliment din plante este o utilizarea traditionala nutritionale careia nu ii trebuie prescriptie, nu pretinde  tratarea oricarei boala, si nu pretinde vindecarea oricarei boli, inclusiv a bolilor care implica febra, raceli, gripe sau invadatoare organisme.

 

Atentie: Ca in orice supliment alimentar sau pe baza de plante, ar trebui sa consultati medicul dumneavoastra inainte de utilizarea acestui produs. Daca aveti ulcer, calculi biliari, alaptati, sau sunteti gravide, trebuie sa va consultati medicul inainte de a lua acest produs.

 

Va mai recomandam:
Super Calciu pentru ...
Super Calciu pentru ...
Super Calciu pentru ...

 

Disclaimer
 

 Copyright © detoxifiere-deparazitare.ro 2010 - 2016. Toate drepturile rezervate.

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin conventie/legsilatie internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite functie de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, modul in care este inteles si aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar si mentalul. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comandate. Detoxifiere-deparazitare.ro si reprezentantii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.

 

 

 
Prima pagina   Cum comand   Oferte Speciale   Parteneri   Contact
 
Zeoliti   Dr Hulda Clark   Ekilibrium - Produse naturiste superioare   hostess  

Zeolit