Contactati-ne:
0748.099.089
0748.030.216
0730.514.767
0748.099.089
0724.885.715
0724.885.729
0724.885.612
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 Cauta

Aparate
Aparate Argint Coloidal
Aparate de vibromasaj
Ingrijire Personala
Oferte de Sarbatori
Pachete
Adjuvante Chimioterapie
Antioxidanti
Carti
Deparazitare
Detoxifiere
Diabet / Glicemie
Echilibrare pH
Hormonal
Ingrijire personala
Imunitate
Minerale
Oase si Articulatii
Oxigenare celulara
Produse Energetice
Sistem Cardiovascular
Sistem Digestiv
Sistem Nervos
Tratament cancer
Vitamine
Tratament candida
Tratament Limfatic
Tratamentul epidermei
Tratament Renal
Tratament antiinflamator

LINK-uri utile
Blog Deparazitare
Stiri Zeoliti
Ekilibrium
Zeolit lichid
OHSAS Experts
Tratament Prostata
Zeolit Ekilibrium
Detoxifierea ficatului
SSMescu
Detoxifiere cu Zeolit
Protectia Muncii Bucuresti
Zeoliti
ANPC

Aparate / Aparate Argint Coloidal
Generator de apa argintata CSG

 

Pret : 737.93 RON

*TVA inclusCod : 554

 

  DESCRIERE

 

Generator de apa argintata CSG

Sistemul imunitar va este slabit? Doriti o detoxifiere a organismul? Doriti ca contuziile, juliturile, ranile de piele si arsurile sa vi se vindece mai repede si fara pericol de infectare.

Folositi si dumneavoastra dispozitivul Generator de apa argintata CSG-1!

Generatorul de apa argintata CSG-1 este proiectat pentru  sintetizarea apei argintate (solutie de apa si ioni de argint) in cadru casnic. Ionii de argint sunt eliberati in apa cand curentul electric parcurge cei doi electrozi de argint ai dispozitivului.

Argintul este un element esential atat pentru plante si animale, cat si pentru oameni. Cercetarile medicale în domeniu au demonstrat clar legatura stransa dintre argint si sistemul nostru imunitar, care este raspunzator de protejarea sanatatii noastre. Datorita structurii sale atomice, argintul coloidal ajuta la regenerarea ficatului si la detoxifierea lui. Pe langa acestea, produsul este eficient si în regenerarea oaselor, rezultand o vindecare cu 50% mai rapida a acestora. În cazul taieturilor, leziunilor si arsurilor, argintul coloidal accelereaza regenerarea pielii si a altor tesuturi, si mai mult decat atat, suprafata afectata ramane sterila.

Cum actioneaza argintul coloidal?

Argintul coloidal ajungand in contact cu organismele unicelulare (bacterii, ciuperci, virusi), stopeaza functiile vitale ale acestora, astfel încat în scurt timp acestea sunt distruse. Distrugand structura invelisului virusilor le impiedica acestora inmultirea, contribuind astfel la distrugerea lor. In ceea ce privesc ciupercile si bacteriile, particulele de argint blocheaza functionarea unei enzime vitale din componenta acestora, în scurt timp realizandu-se distrugerea lor.

La o concetratie de 10 ppm (parti per milion) are deja o putere de nimicire a bacteriilor mai mare decat majoritatea antibioticelor din comert, ce pot fi gasite sub forma de medicament. Pana azi avem informatii despre 650 de specii de bacterii, ciuperci si virusi pe care argintul coloidal le distruge eficient.

În conditii de laborator, într-un interval de 6 minute, argintul coloidal distruge orice agent patogen. În acest timp nimiceste si renumita bacterie Staphylococcus Aureus, cunoscuta sub denumirea de bacteria spitalelor.

Argintul coloidal este singura forma a argintului, care poate fi folosita în siguranta. Se absoarbe suficient de încet în tesuturi pentru a nu cauza iritatii ale acestora.

Generatorul de apa argintata CSG-1 este proiectat pentru sintetizarea apei argintate (solutie de apa si ioni de argint) în cadru casnic. Ionii de argint sunt eliberati în apa cand curentul electric parcurge cei doi electrozi de argint ai dispozitivului.

Generator de apa argintata CSG-1 foloseste electrozi inlocuibili din argint de puritate 99.99%.

Operatiile efectuate de dispozitiv sunt comandate de catre un microcontroler, care, în functie de parametrii apei (parametri masurati de catre electrozi) determina durata operatiei ce trebuie efectuate. Folosirea unui microcontroler asigura o înalta fiabilitate si o efectuare foarte precisa a operatiei.

Precizia operatiei este extrem de importanta deoarece acest dispozitiv este destinat  fabricarii apei argintate potabile iar o concentratie mare de argint in apa este de nedorit. Astfel, microcontrolerul asigura o concentratie adecvata a apei argintate obtinute.

Generator apa argintata

Generatorul de apa argintata CSG-1 este destinat doar pentru utilizarea casnica.

Generator de apa argintata CSG-1 cu electrozi înlocuibili din argint de puritate 99.99%

Concentratia apei argintate

Dispozitivul CSG-1 ofera posibilitatea prepararii de apa argintata cu diferite nivele a concentratiei de ioni de argint:

pahar cu electrozi

 • Potabila – apa cu concentratia de ioni de argint situata între 0.03 mg/l si 0.1 mg/l. O astfel de apa se poate folosi pentru baut si gatit confrom reglementarilor internationale de sanatate. Aceasta apa poate fi folosita si în prepararea mancarilor. Apa argintata extinde termenul de valabilitate al mancarurilor marinate, prajiturilor si conservelor de legune, de asemeni este foarte des folosita  dezinfectarea suprafetelor (jucarii, vase, mese de lucru, birou  etc ).
 • Concentrata – apa cu o concentratie de ioni de argint mai mare de 1 mg/l. Aceasta apa este pentru uz extern , gargara, tratamente cosmetice, udatul plantelor sau al semintelor sau spalarea fructelor si legumelor.

Avertisment!

Calitatea apei argintate depinde de tipul de apa folosit în prepararea ei. Din acest motiv, pentru a obtine o apa argintata de calitate superioara, recomandam folosirea apei de baut îmbuteliate cu un continut scazut de minerale. Puteti recunoaste acest tip de apa dupa eticheta – apa trebuie sa aiba un continut scazut de minerale si o conductivitate redusa.

Se poate folosi si apa distilata pentru ca poseda un continut redus de minerale si o conductivitate redusa. Apa provenita de la izvoarele montane, din fantani sau chiar apa de la robinet poate fi folosita , cu conditia sa fie potabila.

Componenta dispozitivului CSG-1

Partea superioara a dispozitivului are un buton START si un indicator cu LED. Partea de jos are un compartiment special unde sunt plasati electrozii.Cei doi electrozi sunt confectionati din argint de o inalta puritate (99.99% purtate) si au lungimea de 10 cm si grosimea de 1.5 mm.

Cand este în functiune, dispozitivul aplica o tensiune electrica pe electrozii de argint. Daca electrozii sunt cufundati în apa, un curent electric constant circula între ei.

Sub influenta acestui curent, anodul (electrodul caruia i se aplica o tensiune pozitiva) incepe sa elibereze ioni de argint in apa. Cantitatea de ioni de argint eliberata în apa este proportionala cu intentsitatea curentului care circula prin electrozi si durata electrolizei (Legea lui Faraday).

Intensitatea curentului si durata unui ciclu a operatiei sunt controlate de catre microcontrolerul dispozitivului. Sursa de curent a dispozitivului este o baterie de 9V, ce garanteaza siguranta si mobilitate.

Modul de utilizare:

Apasati butonul START. Un scurt semnal vizual si sonor va indica începerea procesului de obtinere a apei argintate. Pe tot parcursul procesului, LED-ul indicator va pulsa corespunzator cu viteza de eliberare a ionilor de argint în apa – cu cat apa este mai putin mineralizata, cu atat mai mare va fi pulsatia LED-ulu. Durata procesului poate varia de la 1 la 15 minute, in functie de gradul de mineralizare al apei. In cazul utilizarii unei ape cu un continut mediu de minerale, procesul dureaza aproximativ un minut, pe cand în cazul utlizarii unei ape mai putin mineralizate, cum ar fi apa distilata, procesul poate dura 15 minute. Procesul se finalizeaza în momentul cand s-a realizat extragerea a 0.15 mg de ioni de argint. Finalizarea procesului este indicata tot de un semnal vizual si sonor.

Pregatirea dispozitivului Generator de apa argintata pentru functionare:

Instalarea bateriei: deschideti capacul dispozitivului generator de apa argintata, plasati bateria si fixati cu clamele disponibile.

Curatarea electrozilor: îndepartati conectorul cu elctrozi din partea de jos a dispozitivului, desurubati electrozii cu o surubelnita si curatati elctrozii cu o carpa umeda din bumbac.

Schimbati electrozii între ei odata la 100-200 cicluri de utilizare pentru o uzare uniforma.

Pregatirea recipientului de apa:

Folositi o sticla de plastic cu apa minerala sau de izvor. Tinand cont ca este eliberata o cantitate de 0.15 mg de ioni de argint la fiecare ciclu , concentratia de ioni de argint depinde de cantitatea de apa ce va fi folosita. Concentratia se poate determina astfel:

 • sicla de apa de 5.0 litri -  concentratie: 0.03 mg/L.
 • sicla de apa de 3.0 litri -  concentratie: 0.05 mg/L.
 • sicla de apa de 1.5 litri -  concentratie: 0.10 mg/L.

Pentru a obtine o apa argintata de concentratie ridicata folositi un pahar  sau un borcan:

 • pahar de 200 ml. - concentratie: 0.75 mg/L.
 • pahar de 150 ml. - concentratie: 1.00 mg/L.
 • pahar de 100 ml. - concentratie: 1.50 mg/L.

Avertisment: nu utilizati recipiente din metal în obtinerea apei argintate.

Daca doriti o concentratie mai mare, puteti repeta procesul de ionizare de cateva ori cu acelasi volum de apa. În urma a doua cicluri va rezulta o concentratie dubla, dupa trei cicluri o concentratie tripla si aaa mai departe.

Nu fabricati apa cu concentratie mai mare de 10 mg/L. La astfel de concentratii, particulele de argint se contopesc si se depun pe pereții recipientului, ceea ce face ca apa argintata sa se deterioreze. Nu utilizati apa argintata cu o concentratie de peste 0.1 mg/L pentru baut fara avizul medicului.

Instructiuni de utilizare a dispozitivului generator de apa argintata:

 1. Pregatiti recipientul de apa.
 2. Puneti dispozitivul deaspura recipientului cu apa. Ambii electrozi trebuie sa fie cufundati în apa. Conectorul trebuie sa fie pozitionat la 10 mm deasupra apei.
 3. Apasati butonul START pentru a porni procesul de ionizare.
 4. Începerea procesului este indicata de un scurt semnal sonor si vizual.
 5. Functionarea normala a dispozitivului este indicata de un semnal luminos ce pulseaza – frecventa de pulsatie a semnalului luminos depinde de viteza eliberarii de ioni de argint în apa.
 6. Pe parcursul functionarii, dispozitivul nu raspunde la apasarea butonului START.
 7. Asteptati finalizarea procesului de ionizare. Finalizarea procesului este indicata de un semnal sonor si vizual.
 8. Scoateti electrozii din apa. Daca exista apa pe dispozitiv, îndepartati-o cu o carpa uscata.
 9. Agitati vasul cu apa argintata si pastrati-l într-un loc ferit de lumina.
 10. Apa argintata este gata de utilizare.

Situatii deosebite:

Functionarea dispozitivului poate fi întrerupta prematur prin scoaterea electrozilor din apa si asteptarea timp de 30 de secunde. Dispozitivul se v-a inchide automat, fapt indicat de un semnal sonor continuu si un semnal vizual. În acest caz, apa argintata nu va avea concentratia dorita!

Durata procesului:

Durata procesului este deterninata în mod automat si depinde de gradul de mineralizare al apei, de temperatura si de cat de adanc sunt scufundati electrozii în apa. Pe parcursul sintezei apei argintate, un strat închis la culoare se formeaza pe unul dintre electrozi – anodul. Este recomandat sa curatati acest strat cu o carpa umeda din bumbac imediat dupa finalizarea procesului.

Proprietati benefice ale argintului coloidal


Tyndall efect - particule coloidale de argint
pot fi vazute in introducerea fascolului de laser in apa cu argint coloidal

Este dificil de spus cand au fost descoperite de catre om proprietatile curative ale acestui metal pretios. Se stie ca, în anul 2500 î.c., soldatii egipteni foloseau argintul pentru a trata ranile de razboi – obisnuiau sa puna peste rani foite subtiri de argint care faceau ca ranile sa se vindece mai rapid datorita proprietatilor antibacteriene ale argintului.

În zilele noastre, producatorii de bandaje de tifon plaseaza un strat de ioni de argint pe bandaje. Ionii de argint sunt elementele cele mai active ce se obtin în urma electrolizei utilizad apa ca electrolit si folosind un echipament special.

Dispozitivul generator de apa argintata CSG-1 confera o concentratie optima de ioni de argint activi pentru o utilizare casnica. Ionii de argint activi penetreaza usor tesuturile organismelor vii si circula liber în fluxul de sange si alte lichide ale tesuturilor. În cazul în care au contact cu microbi patogeni, virusuri si ciuperci, ionii de argint le penetreaza învelisul protector foarte usor si îi distrug.

Cantitatea de argint din tesuturile corpului uman este de aproximativ 0.020 mg la 100 g de substanta uscata. Cea mai mare concentratie de argint se gaseste în creier, inima, nucleul celulelor nervoase, glandele sistemului endocrin, retina si în oase. Argintul este un element structural necesar al tesuturilor corpului nostru.

De cele mai multe ori argintul patrunde în corp prin intermediul alimentelor (castraveti, varza, chimen dulce etc) , dar în cantitati foarte mici, chiar nesemnificative. Utilizarea zilnica a apei argintate cu o concentratie de 0.030 mg/L contribuie în mod semnificativ la satisfacerea nevoii de argint a organismului.

Proprietatile bactericide ale argintului se manifesta la o concentratie minima de 0.30 mg/L în apa argintata, ceea ce este suficient pentru distrugerea micorbilor patogeni, virusurilor si ciupercilor.

În timpul anotimpurilor toamna-iarna, utilizarea profilactica a apei argintate ajuta organismul sa lupte cu raceala si gripa, iar în timpul verii sa lupte cu infectiile bacteriene gastrice.

Depozitarea apei argintate:

Dupa cum se stie, argintul adauga noi prorietati apei si face ca aceasta sa poata fi pastrata pentru mai mult timp. Acesta este motivul pentru care, de mii de ani, marinarii pastreaza apa în recipiente din argint.

În zilele noastre, vapoarele, aeronavele si statiile spatiale sunt echipate cu ionizatoare specializate ce previn dezvoltarea de microorganisme în apa si au contribuie la sanatatea echipajului.

La plecarea într-o calatorie, luati cu dumneavoastra generatorul de apa argintata si veti putea sintetiza apa argintata în orice loc. Daca utilizati apa de izvor sau de fantana, cel mai indicat este sa faceti apa argintata cu o concentratie de 0.05 mg/L si asteptati cateva ore pana ionii de argint distrug complet microorganismele.

Specificatii:

 • Cantitatea de ioni de argint emisi pe ciclu: 0,15 mg. ±0,01 mg.
 • Durata minima de viata a electrozilor cand sunt utilizati pentru ionizarea a 1L de apa: 10 000 cicluri
 • Tipul bateriei: 9 V, 6F22
 • Durata minima a bateriei: 3000 de cicluri
 • Dimensiunile dispozitivului: 125Ñ…125Ñ…150
 • Masa maxima: 250 gr.
 • Masa electrozilor de argint (99,99% puritate): 3,7 gr.
 • Diametrul electrozilor: 1,5 mm.
 • Lungimea electrozilor: 100 mm.

Utilizarea apei argintate:

Apa argintata se poate administra fie oral, pana la 1,5 L/zi la concentratie minima de 0.30 mg/L - 0.50mg/L, fie intrarectal, prin insertia unei cantitati de 50 - 70 ml o data pe zi. Absorbtia la nivelul intestinului se face mult mai repede, iar rezultatele sunt mai rapide.

Atentie: Puritatea apei conteaza! Folositi apa dedurizata,  apa pura lipsita de saruri si minerale pentru ca ionii de argint sa actionezeeficient pentru distrugerea micorbilor patogeni, virusurilor si ciupercilor.

Pachetul cuprinde:

 • Dispozitivul CSG-1 - 1 unitate.
 • Electrozi de argint - 2 unitati.
 • Baterie de 9V - 1 unitate.
 • Manula de utilizare - 1 unitate.

Garantie a dispozitivului generator de apa argintata

Garantie: 12 luni

Pret generator de apa argintata

Pretul generatorului de apa argintata CSG-1 este de 398 Lei.

Generator de apa argintata CSG-1 cu electrozi înlocuibili din argint de puritate 99.99%

 

 Pret electrozi de argint

Pretul electrozilor de argint este de 113 Lei.

Set de electrozi de argint de schimb SE-1

 

Un set de electrozi de argint de schimb SE-1, este facut de 3,7 grame de argint pur (99,99% puritate). Electrozii au o lungime de 100 mm si o grosime de 1,5 mm.

 • Electrozi de argint: 2 buc.
 • Puritate de argint: 99,99%
 • Dimensiuni: 1,5 mm. x 100 mm.
 • Greutate: 3,7 gr.

Vanzarea Generatorului de apa argintata la 398 lei impreuna cu setul de electrozi la 113 lei este facilitata de echipa Detoxifiere-Deparazitare. Pretul de cumparare a Generatorului este de 398 de lei si garantia de functionare este valabila 12 luni. Pretul setului de lectrozi de argint puritate 99,99 % este de 113 lei. Cumparati aparatul Generator de apa argintata pentru o sanatate mai buna.

 

Va mai recomandam:
Digital Silver Pulse...

 

Disclaimer
 

 Copyright © detoxifiere-deparazitare.ro 2010 - 2016. Toate drepturile rezervate.

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin conventie/legsilatie internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite functie de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, modul in care este inteles si aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar si mentalul. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comandate. Detoxifiere-deparazitare.ro si reprezentantii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.

 

 

 
Prima pagina   Cum comand   Oferte Speciale   Parteneri   Contact
 
Zeoliti   Dr Hulda Clark   Ekilibrium - Produse naturiste superioare   hostess  

Zeolit