Contactati-ne:
0730.514.767
0748.030.216
0730.514.767
0748.099.089
0724.885.715
0724.885.729
0724.885.612
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 Cauta

Aparate
Aparate Argint Coloidal
Aparate de vibromasaj
Ingrijire Personala
Oferte de Sarbatori
Pachete
Adjuvante Chimioterapie
Antioxidanti
Carti
Deparazitare
Detoxifiere
Diabet / Glicemie
Echilibrare pH
Hormonal
Ingrijire personala
Imunitate
Minerale
Oase si Articulatii
Oxigenare celulara
Produse Energetice
Sistem Cardiovascular
Sistem Digestiv
Sistem Nervos
Tratament cancer
Vitamine
Tratament candida
Tratament Limfatic
Tratamentul epidermei
Tratament Renal
Tratament antiinflamator

LINK-uri utile
Blog Deparazitare
Stiri Zeoliti
Ekilibrium
Zeolit lichid
OHSAS Experts
Tratament Prostata
Zeolit Ekilibrium
Detoxifierea ficatului
SSMescu
Detoxifiere cu Zeolit
Protectia Muncii Bucuresti
Zeoliti
ANPC

Aparate
Aparat pentru stimularea circulatiei periferice

 

Pret : 4650.34 RON

*TVA inclusCod : 443

Marca:TIENS

 

  DESCRIERE

 

 Inteleptul Hipoccrates afirma: "Gimnastica, exercitiile fizice, miscarea, trebuie sa faca parte intens din viata fiecaruia care vrea sa-si mentina aptitudinile de munca, sanatatea, o viata integra si frumoasa". Insa cum sa combinam necesitatile efortului fizic cu insuficienta catastrofala a timpului si a posibilitatilor pentru ocupatiile active? Cum sa ocolim fenomenele de staza a energiei si a sangelui?

Rezolvarea acestor probleme este in folosirea aparatului curativ - Stimulatorul Energiei si Sangelui produs de specialistii companiei Tiens.

    KEDO Tiens este creat pe baza tehnologiilor de ultima ora ca rezultat al integrarii cunostintelor si performantelor unui set intreg de stiinte printre care:

-    cunostinte complexe ale calitatilor functionale ale vitalitatii organismului;

-    invataturile Cin-Lo;

-    performantele magneto-mecanici.

KEDO este destinat insanatosirii organismului si profilaxiei diferitor boli, indispensabil in cosmotologie.

    Cu ajutorul frecventelor de inalta acuratete a vibratiilor spiralate, actionate in sensul acelor de ceasornic, KEDO efectueaza o actiune de masaj asupra punctelor energetice si a zonelor reflexogene ale organismului uman, stimuland circulatia energetica si sanguina. Irigand organismul cu oxigen, contribuie la amplificarea caracteristicii de aparare a celulelor, imbunatateste circulatia sanguina si echilibreaza metabolismul, implicit intareste sistemul imunitar.

    KEDO permite sincronizarea functionarii tuturor organelor si sistemelor organismului, mareste conductibilitatea canalelor Cin- Lo, asigura o circulatie energetica si sanguina completa. Ca urmare are loc inlaturarea concomitenta a diferitelor maladii. KEDO este medicul dumneavoastra de familie.

    Imbunatatind circulatia si metabolismul KEDO activeaza celule, mareste tonusul organismului, purifica sangele, scade vascozitatea. Datorita folosirii aparatului putem inlatura vechile boli si preintampina pe cele noi.

Aparatul KEDO este indicat in:

-    hemoroizi;

-    constipatie;

-    insomnie;

-    obezitate;

-    dureri in regiunea lombara si a picioarelor;

-    dureri ale spatelui si umerilor;

-    gastrita cronica;

-    hipertensiune;

-    bolile coronariene;

-    bronsita;

-    spondilopatii;

-    reabilitarea in urma atacurilor de apoplexie;

-    adenom al prostatei;

-    menopauza;

-    hipodinamism;

-    insuficienta in efort fizic sustinut;

-    favorizeaza dezvoltarea psihica si fizica a copiilor.

In urma folosirii aparatului KED  al corporatiei Tiens au loc 8 efecte:

1.    Activarea canalelor Cin- Lo si ale vaselor sanguine, efectul circulatiei energetice si sanguine complete incepe dupa primele 15 minute dupa inceperea sedintei.

2.    "Scanarea" curativa, actiunea asupra zonelor reflexogene amplasate pe talpi. Posibilitatea detectarii usoare zonei optime pentru folosirea aparatului, fara a fi nevoie de cunostinte speciale de reflexologie.

3.    Curatarea interna: in procesul functionarii aparatului, energia Qi patrunde in organism curatind din acesta toate reziduurile, substantele nocive si toxinele. Omul inainte de toate trebuie sa-si dezintoxice organismul.

4.    Efectul efortului fizic de irigare a organismului cu oxigen. O sedinta de 15 minute echivaleaza cu 5 km de jogging. Desi nu ati alergat 5 km, rezultatele sunt similare.

5.    Supracurativ - sanatate si longevitate.

6.    Frumusetea  faciala si corporala: imbunatatirea circulatiei energetice, normalizarea metabolismului, inlaturarea surplusului depunerilor de grasimi fac pielea sanatoasa si catifelata, iar silueta-ideala.

7.    Restabilirea dinamismului: oboseala si artralgia intregului organism va sunt bine cunoscute, aceste stari apar dupa o zi grea de lucru? Doar in 15 minute KEDO  va va restabili activitatea vitala. Regularitatea folosirii aparatului mareste eficienta de lucru si invatamant.

8.    Mareste potenta: imbunatatind circulatia fiziologica pozitiva a energiei si sangelui, KEDO restabileste functiile sexuale feminine si masculine, intarzie procesul involutiei acesteia la batrani, asigura mentinerea calitatii vietii.

    Vibratia rotativa cu unde de inalta frecventa asigura rezonanta cu bioholografia organismului Dumneavoastra, asigura o circulatie energetica si sanguina completa, imbunatateste functiile organelor interne, normalizeaza metabolismul intarind astfel imunitatea.

Aparatul KEDO "programeaza" organismul la auto-restabilire, previne procesele degenerative  si incetineste procesul de imbatranire. 

 

 

Va mai recomandam:
Sterilizator bacteri...
VARIZAPPER
VARIGAMMA

 

Disclaimer
 

 Copyright © detoxifiere-deparazitare.ro 2010 - 2016. Toate drepturile rezervate.

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin conventie/legsilatie internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite functie de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, modul in care este inteles si aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar si mentalul. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comandate. Detoxifiere-deparazitare.ro si reprezentantii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.

 

 

 
Prima pagina   Cum comand   Oferte Speciale   Parteneri   Contact
 
Zeoliti   Dr Hulda Clark   Ekilibrium - Produse naturiste superioare   hostess  

Zeolit