Contactati-ne:
0724.885.715
0748.030.216
0730.514.767
0748.099.089
0724.885.715
0724.885.729
0724.885.612
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 Cauta

Aparate
Aparate Argint Coloidal
Aparate de vibromasaj
Ingrijire Personala
Oferte de Sarbatori
Pachete
Adjuvante Chimioterapie
Antioxidanti
Carti
Deparazitare
Detoxifiere
Diabet / Glicemie
Echilibrare pH
Hormonal
Ingrijire personala
Imunitate
Minerale
Oase si Articulatii
Oxigenare celulara
Produse Energetice
Sistem Cardiovascular
Sistem Digestiv
Sistem Nervos
Tratament cancer
Vitamine
Tratament candida
Tratament Limfatic
Tratamentul epidermei
Tratament Renal
Tratament antiinflamator

LINK-uri utile
Blog Deparazitare
Stiri Zeoliti
Ekilibrium
Zeolit lichid
OHSAS Experts
Tratament Prostata
Zeolit Ekilibrium
Detoxifierea ficatului
SSMescu
Detoxifiere cu Zeolit
Protectia Muncii Bucuresti
Zeoliti
ANPC

Aparate
Dispozitiv pentru scaderea tensiunii arteriale

 

Pret : 956.25 RON

*TVA inclusCod : 442

Marca:TIENS

 

  DESCRIERE

 

Aparatul pentru echilibrarea tensiunii arteriale trateaza bolile printr-o metoda naturala speciala, fiindu-i acordate 8 premii la expozitii internationale de inventica din SUA, Franta, Elvetia si Singapore.

 Aparatul pentru reducerea tensiunii arteriale este alcatuit din dinti de metal destinati tratamentului, din circuite electrice VIC, un maner metalic si o carcasa.

 Aparatul asigura efecte ideale pentru ca este prevazut cu 3 grupe de 21 de dinti, avand un unghi Interpol. Dupa ce aparatul este conectat la corpul uman, el aduce curenti biologici slabi, ca o antena satelit care primeste semnale atenuate de la satelitul existent in spatiu. Fiind transportat prin intermediul dintilor, circuitul VIC este promovat, iar curentii slabi sunt stocati si transformati, fiind apoi emisi de varful dintilor, pentru a stimula circuitul biologic inchis din corpul uman, care regleaza apoi potentialul patologic al celulei, ducand in final la rezultatul aşteptat, respectiv scaderea tensiunii (cu alte cuvinte, activeaza potentialul uman).

In comparatie cu alte metode de tratare, acest aparat prezinta urmatoarele avantaje:
- ocupa un volum mic: diametrul aparatului nu depaseste 10 cm, poate fi tinut cu o mana, adultii si persoanele in varsta pot sa-l utilizeze, fara a avea nevoie de ajutor.
- are greutate mica: aparatul poate fi usor transportat, nu da stari proaste in timpul tratamentului, durata de viata a aparatului tine pana cand dintii folositi la tratament se uzeaza.
- are caracteristici exprimate de catre cei 5: aparatul nu are camp magnetic, nu are surse de energie straine, nu are led de conectare, nu distorsioneaza punctele de acupunctura; datorita contactului mare cu corpul uman, el poate acoperi punctele de acupunctura in vederea tratamentului; odata ce este pus in functiune nu este nevoie de ajutorul celorlalti, nu are limita de timp, poate fi utilizat liber, iar eficienta sa se poate constata imediat.
- decompresie in decurs de 3 minute: in prima faza, tensiunea este redusa in 3-5 minute. Utilizarea sa, duce la evitarea efectelor secundare.
- functia de reglare merge in doua directii: aparatul este eficient in decompresii, precum si in imbunatatirea hipotensiunii, mentine tensiunea in limita valorilor normale.
Dispozitiv pentru scaderea tensiunii arteriale imbunatateste rapid alopecia si alopecia areata: utilizarea indelungata poate controla alopecia si alopecia areata. La persoanele de varsta tanara si mijlocie poate stimula cresterea parului, parul alb redevenind negru. Conform feed-backului primit de la mii de pacienti tratati in clinica, aparatul este eficient in cazul hipertensiunii, alopeciei si durerilor de cap, doar daca este folosit in mod continuu. In acelaşi timp, aparatul poate preveni caderea parului, stimuleaza circuitul sanguin, imbunatateste hranirea parului care ajuta la cresterea acestuia.
Dispozitiv pentru scaderea tensiunii arteriale este un produs necesar pentru sanatate si pentru imbunatatirea starii de fericire: aparatul poate stimula circulatia sangelui in creier, studentii care il folosesc beneficiaza de reducerea electronilor pozitivi din creier, este calmant, reintareste anamneza si imunitatea. La persoanele tinere si de varsta mijlocie, utilizarea instrumentului poate preveni hipertensiunea si bolile vaselor de sange din creier si inima, elimina durerile de cap si tensiunea provocata de telefoanele mobile. De asemenea, protejeaza sanatatea si frumusetea.

 

Va mai recomandam:
Aparat pentru stimul...
Sterilizator bacteri...
VARIZAPPER

 

Disclaimer
 

 Copyright © detoxifiere-deparazitare.ro 2010 - 2016. Toate drepturile rezervate.

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin conventie/legsilatie internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite functie de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, modul in care este inteles si aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar si mentalul. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comandate. Detoxifiere-deparazitare.ro si reprezentantii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.

 

 

 
Prima pagina   Cum comand   Oferte Speciale   Parteneri   Contact
 
Zeoliti   Dr Hulda Clark   Ekilibrium - Produse naturiste superioare   hostess  

Zeolit