Contactati-ne:
0730.514.767
0748.030.216
0730.514.767
0748.099.089
0724.885.715
0724.885.729
0724.885.612
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 Cauta

Aparate
Aparate Argint Coloidal
Aparate de vibromasaj
Ingrijire Personala
Oferte de Sarbatori
Pachete
Adjuvante Chimioterapie
Antioxidanti
Carti
Deparazitare
Detoxifiere
Diabet / Glicemie
Echilibrare pH
Hormonal
Ingrijire personala
Imunitate
Minerale
Oase si Articulatii
Oxigenare celulara
Produse Energetice
Sistem Cardiovascular
Sistem Digestiv
Sistem Nervos
Tratament cancer
Vitamine
Tratament candida
Tratament Limfatic
Tratamentul epidermei
Tratament Renal
Tratament antiinflamator

LINK-uri utile
Blog Deparazitare
Stiri Zeoliti
Ekilibrium
Zeolit lichid
OHSAS Experts
Tratament Prostata
Zeolit Ekilibrium
Detoxifierea ficatului
SSMescu
Detoxifiere cu Zeolit
Protectia Muncii Bucuresti
Zeoliti
ANPC

Aparate
VARIGAMMA

 

Pret : 5435.42 RON

*TVA inclusCod : 470

Marca:Dr. Clark Research Association

 

  DESCRIERE

 

 

VARIGAMMA

Varigamma este un generator de frecvente care va permite sa folositi toate frecventele mentionate de Dr. Hulda Clark pentru tratarea a numeroase afectiuni, precum si orice alte frecvente.

In momentul achizitionarii acestui dispozitiv, veti descoperiti ca este format din doua module, respectiv: modulul Varigamma si modulul baza. Daca inlocuiti modulul Varigamma cu modulul Varizapper (prezentat la o alta sectiune pe site), veti transforma aparatul dumneavoastra de generat frecvente intr-un veritabil zapper.

Datorita acestui design unic, Varigamma se va adapta nevoile dumneavoastra. Transformati generatorul de frecvente intr-un aparat zapper, fara sa fie nevoie sa achizitionati noi unitati care ar implica un cost suplimentar. De asemenea, pe viitor veti putea folosi si alte module din gama VariFamily.

Puteti utiliza carduri de programe, care contin programele cu anumite frecvente din lista Dr. Hulda Clark. Nu trebuie sa faceti altceva decat sa le introduceti in Varigamma si sa apasati butonul start. Nu trebuie sa mai programati nimic! Cardurile de programe sunt compatibile si cu modulul Varizapper; de asemenea aveti posibilitatea sa generati propriile dumneavoastra programe, atat pentru Varizapper cat si pentru modulul Varigamma.

Dispozitivul benificiaza de un afisaj electronic pe fond albastru, care  permite o citire usuoara a textelor si a caracterelor, fara a va solicita ochiul.

Functiile Aparatului Varigamma

Dispozitivul Varigamma are aceleasi 3 programe standard ca si Varizapper, respectiv: regular zapping (7-20-7-20-7 min); duration zapping (60 min neintrerupte); functia zappicator (pentru alimente). in plus, acesta va permite sa va creati propriile dumneavoastra programe de frecvente pe care le veti putea stoca pe cardul liber Program Driver Cards (PDCs).

 
 
 

 

 

Va mai recomandam:
Zapper Romanesc
Mini Zapper
Aparat Presopunctor ...

 

Disclaimer
 

 Copyright © detoxifiere-deparazitare.ro 2010 - 2016. Toate drepturile rezervate.

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin conventie/legsilatie internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite functie de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, modul in care este inteles si aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar si mentalul. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comandate. Detoxifiere-deparazitare.ro si reprezentantii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.

 

 

 
Prima pagina   Cum comand   Oferte Speciale   Parteneri   Contact
 
Zeoliti   Dr Hulda Clark   Ekilibrium - Produse naturiste superioare   hostess  

Zeolit