Contactati-ne:
0724.885.715
0748.030.216
0730.514.767
0748.099.089
0724.885.715
0724.885.729
0724.885.612
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 Cauta

Carti
Oferte de Sarbatori
Pachete
Aparate
Adjuvante Chimioterapie
Antioxidanti
Deparazitare
Detoxifiere
Diabet / Glicemie
Echilibrare pH
Hormonal
Ingrijire personala
Imunitate
Minerale
Oase si Articulatii
Oxigenare celulara
Produse Energetice
Sistem Cardiovascular
Sistem Digestiv
Sistem Nervos
Tratament cancer
Vitamine
Tratament candida
Tratament Limfatic
Tratamentul epidermei
Tratament Renal
Tratament antiinflamator

LINK-uri utile
Blog Deparazitare
Stiri Zeoliti
Ekilibrium
Zeolit lichid
OHSAS Experts
Tratament Prostata
Zeolit Ekilibrium
Detoxifierea ficatului
SSMescu
Detoxifiere cu Zeolit
Protectia Muncii Bucuresti
Zeoliti
ANPC

Carti
Invata sa invingi. Cancerul de san se poate vindeca
 

Pret : 0 RON

*TVA inclusCod : 245

 

  DESCRIERE

 

Brîndusa Armanca, jurnalistz, conferentiar universitar, a facut parte din redactiile de la Radio Europa libera, Expres sau Ziua si a condus studioul regional TVR de la Timisoara. Este autoarea unor carti: Televiziunea regionala în Romania (2002), Ghid de comunicare pentru jurnalisti si purtatori de cuvant (2002), Mesajul lui Crypto. Comunicare, cod, metafora magica în poezia romaneasca moderna (2005). Filmele de televiziune i-au fost premiate la festivaluri nationale si internationale, iar activitatea sa a fost recompensata cu Distinctia Culturala a Academiei Romane. Dana Harbuz-Miricioiu este medic la Clinica de chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva de la Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti. A initiat si a coordonat programul ACORD de despistare precoce a cancerului de san si de reconstructie mamara postmastectomie. Este presedinta Fundatiei Hope for a Life. Experientele împartasite din generozitatea a saptesprezece femei care au patimit si au învins au rostul de a îndemna la speranta, aşa cum pictorialul reprezinta elogiul adus triumfului feminin al vietii. Gloria acestei victorii se obtine învatand, pas cu pas, ce este si cum se combate cancerul de san.
Marturiile din prima parte nu reprezinta o instanta, nu ofera nici indicatii medicale asupra cancerului de san — pe care le ofera ghidul intitulat Pasi pentru viata din partea a doua a cartii — si nici recomandari sau evaluari privind institutii sau medici.
Testimonialul confirma totodata un adevar care îsi pierde banalitatea cand este privit din unghiul înclestarii cu ipoteza mortii: viata îsi cere dreptul!

 

Va mai recomandam:
Spune nu cancerului....
Cancerul tubului dig...
CANCERUL DE PROSTATA

 

Disclaimer
 

 Copyright © detoxifiere-deparazitare.ro 2010 - 2016. Toate drepturile rezervate.

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin conventie/legsilatie internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite functie de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, modul in care este inteles si aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar si mentalul. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comandate. Detoxifiere-deparazitare.ro si reprezentantii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.

 

 

 
Prima pagina   Cum comand   Oferte Speciale   Parteneri   Contact
 
Zeoliti   Dr Hulda Clark   Ekilibrium - Produse naturiste superioare   hostess  

Zeolit