Contactati-ne:
0748.030.216
0748.030.216
0730.514.767
0748.099.089
0724.885.715
0724.885.729
0724.885.612
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 Cauta

Diabet / Glicemie
Oferte de Sarbatori
Pachete
Aparate
Adjuvante Chimioterapie
Antioxidanti
Carti
Deparazitare
Detoxifiere
Echilibrare pH
Hormonal
Ingrijire personala
Imunitate
Minerale
Oase si Articulatii
Oxigenare celulara
Produse Energetice
Sistem Cardiovascular
Sistem Digestiv
Sistem Nervos
Tratament cancer
Vitamine
Tratament candida
Tratament Limfatic
Tratamentul epidermei
Tratament Renal
Tratament antiinflamator

LINK-uri utile
Blog Deparazitare
Stiri Zeoliti
Ekilibrium
Zeolit lichid
OHSAS Experts
Tratament Prostata
Zeolit Ekilibrium
Detoxifierea ficatului
SSMescu
Detoxifiere cu Zeolit
Protectia Muncii Bucuresti
Zeoliti
ANPC

Diabet / Glicemie
Custom Elixir HGH

 

Pret : 658.34 RON

*TVA inclusCod : 449

Marca:GETHealthyAgain

 

  DESCRIERE

 

Custom Elixir HGH

 

Custom Elixir HGH a fost inlocuita, desi nu inca in unele cazuri, de YouthVital! Un flacon de YouthVital este eqivalentul a sase sticle Custom Elixir HGH. Ambele contin apa care a trecut prin diferite metode de schimbare a frecventei si imbogatita cu anumite energii care comunica instructiuni corpului dumneavostra pe plan intern in momentul ingerarii. Frecventele instruiesc organismul dumneavoastra sa maresca nivelul de hormoni implicati in cresterea corpului uman. Glanda pituitara produce in mod normal hormonul de crestere uman in cantitati mari. Cu toate acestea, pe masura ce imbatranim, glanda pituitara nu mai creaza asa de mult hormon de crestere ca odinioara. Pana la varsta de 60 de ani, avem aproximativ 80% mai putini hormoni de crestere in comparatie cu hormonii secretati de glanda pitulitara la varsta de 25 de ani.
Custom Elixir HGH si acum YouthVital! ofera cel mai bun si sigur mod existent de marire a cantitati de hormon de crestere uman. Custom Elixir HGH instruieste glanda pituitara sa elibereze hormonul de crestere. Custom Elixir HGH este cel mai bun supliment de felul sau de pe piata, in momentul actual.
Pe masura ce imbatranim, ne regeneram mult mai lent. Acest lucru se datoreaza faptului ca hormonul de crestere care responsabil de  repararea si procesul de regenerare a organismului este prezent in cantitati din ce in ce mai mici. Daca aveti un traumatism sau aveti nevoie de un anumit tip de regenerare a corpului dumneavoastra, cum ar fi vindecarea unui os rupt sau a  uni plagi, cel mai bun supliment pe care il puteti utiliza pentru accelerarea procesului de vindecare este Custom Elixir HGH. Nu utilizati Custom Elixir HGH daca aveti cancer. Custom Elixir HGH nu cauzeaza cancer, dar ar accelera cresterea celulelor canceroase, la fel cum accelereaza procesul de reparare a celulelor vatamate.
Ingrediente: apa purificata prin diferite metode de schimbare a frecventei

 

Va mai recomandam:
Life Support
Custom elixir D

 

Disclaimer
 

 Copyright © detoxifiere-deparazitare.ro 2010 - 2016. Toate drepturile rezervate.

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin conventie/legsilatie internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite functie de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, modul in care este inteles si aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar si mentalul. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comandate. Detoxifiere-deparazitare.ro si reprezentantii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.

 

 

 
Prima pagina   Cum comand   Oferte Speciale   Parteneri   Contact
 
Zeoliti   Dr Hulda Clark   Ekilibrium - Produse naturiste superioare   hostess  

Zeolit