Contactati-ne:
0748.099.089
0748.030.216
0730.514.767
0748.099.089
0724.885.715
0724.885.729
0724.885.612
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 Cauta

Hormonal
Oferte de Sarbatori
Pachete
Aparate
Adjuvante Chimioterapie
Antioxidanti
Carti
Deparazitare
Detoxifiere
Diabet / Glicemie
Echilibrare pH
Ingrijire personala
Imunitate
Minerale
Oase si Articulatii
Oxigenare celulara
Produse Energetice
Sistem Cardiovascular
Sistem Digestiv
Sistem Nervos
Tratament cancer
Vitamine
Tratament candida
Tratament Limfatic
Tratamentul epidermei
Tratament Renal
Tratament antiinflamator

LINK-uri utile
Blog Deparazitare
Stiri Zeoliti
Ekilibrium
Zeolit lichid
OHSAS Experts
Tratament Prostata
Zeolit Ekilibrium
Detoxifierea ficatului
SSMescu
Detoxifiere cu Zeolit
Protectia Muncii Bucuresti
Zeoliti
ANPC

Hormonal
DHEA Solution

 

Pret : 422.75 RON

*TVA inclusCod : 468

Marca:GETHealthyAgain

 

  DESCRIERE

 

DHEA Solution

DHEA Solution - O solutie eficienta in ameliorarea durerilor de cap si chiar a durerilor menstruale in doar cateva minute!

DHEA este hormonul cel mai puternic din corpul dumneavoastra. Atunci cand resursele din organismul dumneavostra sunt abundente, corpul le foloseste pentru a crea hormonii de care are nevoie. Atunci cand stresul sau o dieta cu un aport marit de carbohidrati ridica nivelul de cortizol, nivelurile de DHEA scad. DHEA are proprietati anti-imbatranire contracarand acesti hormoni de stres.

 

Beneficii aduse de DHEA Solutions sanatatii dumneavostra:

  • propietati anti-imbatranire
  • reducerea cantitatilor de cortizol prezente in organismul dumneavoastra
  • imbunatatirea sanatatii inimii
  • ajuta in lupta cu osteoporoza
  • imbunatateste sistemul imunitar
  • combate bolile auto-imune

DHEA Solution utilizează un sistem  de curand brevetat, care aprovizioneaza fiecare  celula care are nevoie de DHEA in 3 minute.  Acesta reprezinta cel mai bun sistem de livrare de pe pamant. DHEA este absorbit prin cavitatea bucala, de unde ajunge in sange, si apoi direct la celule. Rapid.

A fost dovedit ca 50% din durerile de cap au disparut in 30 de secunde, 75% au disparut in 1,5 minute, iar 95% au disparut in 3 minute. Asta da rapiditate in ceea ce priveste instalarea efectelor.. Durerile menstruale au disparut intr-un interval de 10 pana la 15 minute. DHEA ajuta si la decongestionarea sinusurilor in acelasi interval de timp, deoarece actioneaza ca un anti-histaminic. Si creierul tau poate deveni mai alert in acelasi interval de timp de 10-15 minute. In plus, DHEA Solution va ajuta sa  reduceti nivelul de cortizol.

Administrare DHEA Solution:

O sticla este suficienta pentru un tratament de 45 de zile. Este recomandata o doza de 5 picaturi sublinguale  de 3 ori pe zi.

Continut:

Fiecare doza contine 12 mg de DHEA si 3,5 mg de pregnenolona intr-o baza de alcool etanol, glicerol, apa, Guo Lo Han si arome naturale.

 

 

Disclaimer
 

 Copyright © detoxifiere-deparazitare.ro 2010 - 2016. Toate drepturile rezervate.

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin conventie/legsilatie internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite functie de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, modul in care este inteles si aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar si mentalul. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comandate. Detoxifiere-deparazitare.ro si reprezentantii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.

 

 

 
Prima pagina   Cum comand   Oferte Speciale   Parteneri   Contact
 
Zeoliti   Dr Hulda Clark   Ekilibrium - Produse naturiste superioare   hostess  

Zeolit