Contactati-ne:
0724.885.715
0748.030.216
0730.514.767
0748.099.089
0724.885.715
0724.885.729
0724.885.612
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 Cauta

Imunitate
Oferte de Sarbatori
Pachete
Aparate
Adjuvante Chimioterapie
Antioxidanti
Carti
Deparazitare
Detoxifiere
Diabet / Glicemie
Echilibrare pH
Hormonal
Ingrijire personala
Minerale
Oase si Articulatii
Oxigenare celulara
Produse Energetice
Sistem Cardiovascular
Sistem Digestiv
Sistem Nervos
Tratament cancer
Vitamine
Tratament candida
Tratament Limfatic
Tratamentul epidermei
Tratament Renal
Tratament antiinflamator

LINK-uri utile
Blog Deparazitare
Stiri Zeoliti
Ekilibrium
Zeolit lichid
OHSAS Experts
Tratament Prostata
Zeolit Ekilibrium
Detoxifierea ficatului
SSMescu
Detoxifiere cu Zeolit
Protectia Muncii Bucuresti
Zeoliti
ANPC

Imunitate
Humic Acid Formula

 

Pret : 473.08 RON

*TVA inclusCod : 472

Marca:GETHealthyAgain

 

  DESCRIERE

 

Humic Acid Formula

 

Cunoscut ca un mineral miracol, Humic Acid Formula echilibreaza si energizeaza celulele. Actionand ca un gunoier al radicalilor liberi, inundand celulele cu electroliti si substante nutritive, avand ca efect cresterea functilor creierului si stimularea metabolismului. Humic Acid Formula joaca un rol extrem de important in procesul de mineralizare a celulelor. Se poate actiona, de asemenea, ca un chelator de depozite de calciu, eliminand totodata metale grele din celule.  Humic Acid Formula ucide chiar agenti patogeni.

In natura substantele pe baza de humici sunt considerate a fi compusi chimici cei mai activi din sol. Stiinta a descoperit si a constatat ca substantele humice contin, in plus fata de acidul fulvici, multe alte grupuri nutritionale fitochimice, cum ar fi urmatoarele: steroli naturali, hormoni, acizi grasi, polifenoli si cetone, flavonoide, flavone, flavins, catechine, taninuri, chinone, izoflavone, tocoferoli, si altele. Acesti compusi sunt identificati ca fiind nutrientii anti-cancer cei mai valorosi si promitatori cunoscuti pana acum.

Humic Acid Formula are un gust placut, usor - nonacid; nu are un gust acru!

Ingrediente: Minerale humici, antimoniu, bariu, beriliu, bismut, bor, brom, calciu, de carbon, ceriu, cesiu, clorura, crom, cobalt, cupru, dysprosium, Erbiu, europiu, fluor, gadoliniu, galiu, germaniu, aur, hafniu, holmium, indiu, fier, lantan, litiu, lutetium, magneziu, mangan, molibden, neodim, nichel, niobiu, osmiu, paladiu, fosfor, platină, potasiu, praesodymium, reniu, ruteniu, samariu, seleniu scandiu, siliciu, argint, de sodiu, scantium, stronţiu, sulf, tantal, taliu, telur toriu, terbium, tuliu, staniu, titan, wolfram, vanadiu, ytterbium, zinc, zirconiu si aminoacizi: alanina, acid glutamic, glicina, histidina , izoleucina, leucina, metionina, fenilalanina serina, treonina, triptofan, valina, intr-o baza de apa cu osmoza inversa, deionizata, decarbonizata..

Modul de adiministrare:

Adulti (varsta de 14 ani si peste): doza recomandata este de 1 lingura in 90 ml de lichid de apa potabila non-clorurata (fara clor), dimineaţa pe stomacul gol, cu 15-30 de minute inainte de a manca. O a doua doza poate fi luata in aceeaşi maniera dupa-amiaza.
Pentru alte stari de sanatate: pana la 4 in 4-6 linguri de uncii de lichid non-clorurate de apa 2 sau 3 ori pe zi.

COPII (pana la varsta de 13 ani): ½ lingurita (1,25 ml) pentru fiecare 25 kg din greutatea corporala, in 90 ml de lichid de apa potabila non-clorurata (fara clor), dimineaţa pe stomacul gol cu 15-30 de minute inainte de manca. Produsul poate fi consumat  si fara sa adaugati apa.

IMPORTANT: In cazul in care amestecati Humic Acid Formula cu apa, aceasta nu trebuie sa contina clor.


 

Va mai recomandam:
PRP-Factor
InLightener
Omni Essential Oil E...

 

Disclaimer
 

 Copyright © detoxifiere-deparazitare.ro 2010 - 2016. Toate drepturile rezervate.

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin conventie/legsilatie internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite functie de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, modul in care este inteles si aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar si mentalul. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comandate. Detoxifiere-deparazitare.ro si reprezentantii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.

 

 

 
Prima pagina   Cum comand   Oferte Speciale   Parteneri   Contact
 
Zeoliti   Dr Hulda Clark   Ekilibrium - Produse naturiste superioare   hostess  

Zeolit