Contactati-ne:
0748.030.216
0748.030.216
0730.514.767
0748.099.089
0724.885.715
0724.885.729
0724.885.612
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 Cauta

Imunitate
Oferte de Sarbatori
Pachete
Aparate
Adjuvante Chimioterapie
Antioxidanti
Carti
Deparazitare
Detoxifiere
Diabet / Glicemie
Echilibrare pH
Hormonal
Ingrijire personala
Minerale
Oase si Articulatii
Oxigenare celulara
Produse Energetice
Sistem Cardiovascular
Sistem Digestiv
Sistem Nervos
Tratament cancer
Vitamine
Tratament candida
Tratament Limfatic
Tratamentul epidermei
Tratament Renal
Tratament antiinflamator

LINK-uri utile
Blog Deparazitare
Stiri Zeoliti
Ekilibrium
Zeolit lichid
OHSAS Experts
Tratament Prostata
Zeolit Ekilibrium
Detoxifierea ficatului
SSMescu
Detoxifiere cu Zeolit
Protectia Muncii Bucuresti
Zeoliti
ANPC

Imunitate
InLightener

 

Pret : 765.02 RON

*TVA inclusCod : 496

Marca:GETHealthyAgain

 

  DESCRIERE

 

InLightener

InLightener este facut cu o foarte puternica Maha LaxmiShaligram, pentru a amplifica energia luminii din celule. Aceasta are implicatii importante pentru imbunatatirea raspunsului sistemului imunitar. Sistemul poate fi perceput ca un foarte complex si vast sistem de comunicare, si la un nivel fundamental, celulele sistemului imunitar schimba informatii prin impulsuri luminoase.

Principiul pe care se bazeaza este simplu. Cercetarile au aratat ca apa mentine vibratiile energetice la care a fost expusa. In momentul in care bei din aceasta apa, ca aceea din elixirurile energetice, lichidul din corp coopteaza vibratiile si raspunde la ele. In principiu aceasta trimite un mesaj celulelor si in functie de vibratiile transmise, celulele raspund intr-un anumit fel.

Elixirurile energetice imbunatatesc si energizeaza activitatea electrica a corpului prin frecvente energetice speciale, ce sunt transmise corpului in momentul administrarii acestora. Feedback-ul primit de la aceste noi elixiruri a fost unul exceptional. Spre exemplu o femeie cu cancer faringian a observat o micsorare a tumorii in mai putin de o saptamana; se poate ajunge insa si pana la 3 saptamani pentru a se putea observa o imbunatatire.

Energia luminii din InLightEner creste mult comunicarea celulelor prin lumina (fotoni). Informatia vibrationala din InLightEner permite energiei luminii sa creeze mai repede si mai concrent comunicarea celula cu celula, pentru a invinge boala si a apara impotriva bolilor inainte de a aparea. US Navy a facut studii despre cum celulele comunica prin lumina, si au descoperit ca a creste viteza si eficienta in comunicare are efecte profunde in inversarea tendintelor de mutatie in mecanismele ADN. De asemenea, InLightEner are influenta asupra vitezei si raspunsului sistemului nervos. Eficienta crescuta ajuta la prevenirea si la lupta impotriva cancerului de toate tipurile, precum si a altor boli. 40% din beneficiu vine din abilitatea de a imbunatati sistemuli imunitar prin  stimularea comunicari intercelulare, alt 40% este abilitatea de a stimula Forta Vitala in organism, iar restul de 20% inseamna abilitatea de a distruge celulele canceroase.

Vanzarea elixirului InLightener se face prin intermediul echipei Detoxifiere-Deparazitare, iar pretul InLightener este de 380 Lei.

 

Va mai recomandam:
Omni Essential Oil E...
Aloe Ferox Essential
Pachet Premium 2 Imu...

 

Disclaimer
 

 Copyright © detoxifiere-deparazitare.ro 2010 - 2016. Toate drepturile rezervate.

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin conventie/legsilatie internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite functie de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, modul in care este inteles si aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar si mentalul. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comandate. Detoxifiere-deparazitare.ro si reprezentantii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.

 

 

 
Prima pagina   Cum comand   Oferte Speciale   Parteneri   Contact
 
Zeoliti   Dr Hulda Clark   Ekilibrium - Produse naturiste superioare   hostess  

Zeolit