Contactati-ne:
0724.885.715
0748.030.216
0730.514.767
0748.099.089
0724.885.715
0724.885.729
0724.885.612
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 Cauta

Imunitate
Oferte de Sarbatori
Pachete
Aparate
Adjuvante Chimioterapie
Antioxidanti
Carti
Deparazitare
Detoxifiere
Diabet / Glicemie
Echilibrare pH
Hormonal
Ingrijire personala
Minerale
Oase si Articulatii
Oxigenare celulara
Produse Energetice
Sistem Cardiovascular
Sistem Digestiv
Sistem Nervos
Tratament cancer
Vitamine
Tratament candida
Tratament Limfatic
Tratamentul epidermei
Tratament Renal
Tratament antiinflamator

LINK-uri utile
Blog Deparazitare
Stiri Zeoliti
Ekilibrium
Zeolit lichid
OHSAS Experts
Tratament Prostata
Zeolit Ekilibrium
Detoxifierea ficatului
SSMescu
Detoxifiere cu Zeolit
Protectia Muncii Bucuresti
Zeoliti
ANPC

Imunitate
Krystal Salt Minerals

 

Pret : 130.88 RON

*TVA inclusCod : 471

Marca:GETHealthyAgain

 

  DESCRIERE

 

Krystal Salt Minerals

Mod de prezentare: 500g

 

Extrasa dintr-o mina aflata sub muntele Himalaya, unde greutatea muntilor a creat un masiv de sare vechi de peste 250 milioane de ani, Krystal Salt Minerals are o structura cristalina ce corespunde compozitiei oaselelor si  enzimelor prezente in organismul nostru.

Spre deosebire de sarea de masa normala, care contine doar doua elemente, sodiu si clorura, sarea Krystal contine toate cele 84 elementele necesare organismului nostru. Aceste elemente sunt prezente in proportii similare cu cele existente in interiorul celulelor noastre. Sunt prezente intr-o forma coloidala ionica. Aceasta forma reprezinta forma care se absoarbe cel mai usor la nivel celular. Este mult mai pura decat sarea de mare, chiar si decat sarea din Marea Celtica.

Krystal Salt Minerals este o sursa de electroliti si poate fi modul cel mai rentabil de imbunatatire a sanatatii dumneavoastra.

Krystal Salt Minerals ajuta la cresterea energiei organismului, reducerea durerilor artritice, contribuie la imbunatatirea majora a conditiilor de sanatate. Acesta este cu adevarat un supliment mineral ieftin pe care toata lumea ar trebui sa il foloseasca.

Administrare Krystal Salt Minerals: Este o sare fina care poate fi folosita fie in locul sarii alimentare obisnuite, fie o puteti dizolva  intr-o cantitate mica  de apa si apoi sa o beti.

 

Va mai recomandam:
Humic Acid Formula
PRP-Factor
InLightener

 

Disclaimer
 

 Copyright © detoxifiere-deparazitare.ro 2010 - 2016. Toate drepturile rezervate.

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin conventie/legsilatie internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite functie de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, modul in care este inteles si aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar si mentalul. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comandate. Detoxifiere-deparazitare.ro si reprezentantii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.

 

 

 
Prima pagina   Cum comand   Oferte Speciale   Parteneri   Contact
 
Zeoliti   Dr Hulda Clark   Ekilibrium - Produse naturiste superioare   hostess  

Zeolit