Contactati-ne:
0724.885.729
0748.030.216
0730.514.767
0748.099.089
0724.885.715
0724.885.729
0724.885.612
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 Cauta

Imunitate
Oferte de Sarbatori
Pachete
Aparate
Adjuvante Chimioterapie
Antioxidanti
Carti
Deparazitare
Detoxifiere
Diabet / Glicemie
Echilibrare pH
Hormonal
Ingrijire personala
Minerale
Oase si Articulatii
Oxigenare celulara
Produse Energetice
Sistem Cardiovascular
Sistem Digestiv
Sistem Nervos
Tratament cancer
Vitamine
Tratament candida
Tratament Limfatic
Tratamentul epidermei
Tratament Renal
Tratament antiinflamator

LINK-uri utile
Blog Deparazitare
Stiri Zeoliti
Ekilibrium
Zeolit lichid
OHSAS Experts
Tratament Prostata
Zeolit Ekilibrium
Detoxifierea ficatului
SSMescu
Detoxifiere cu Zeolit
Protectia Muncii Bucuresti
Zeoliti
ANPC

Imunitate
Omni Essential Oil Elixir

 

Pret : 0 RON

*TVA inclusCod : 552

Marca:GETHealthyAgain

 

  DESCRIERE

 

Omni Essential Oil Elixir

Elixir Omni ulei esential contine o combinatie de uleiuri extrase special, de migdale, susan si seminte de struguri, care acţioneaza ca o baza de uleiuri esentiale de cedru, pin si Vervain. Acest produs contine, de asemenea, vibratiile homeopatice ale minerale de zinc, mangan, staniu, cupru si cobalt, care imbunatatesc sistemul imunitar si au deasemenea importante proprietati anti-oxidante.

Omni Essential Oil Elixir este  creat print-o tehnologie patentata folosita pentru a rafina uleiurilor. Aceasta tehnologie face ca uleiurile de mai absorbabile si crese functionalitatea lor.

Impreuna cu Omni Essential Oil Elixir, va sugeram sa incercati Balancer8.0 pH-ului pentru un impuls suplimentar in procesul de vindecare.

Omni este unul dintre cele mai puternice distrugatoare de celule patogena nedorite care l-am testat pentru uciderea agenţilor patogeni, cum ar fi virusii, Candida, bacterii daunatoare, si Mycoplasma. Omni Essential Oil Elixir imbunatateste functionalitatea de ucigas a celulelor bolnave si creste performanta sistemului imunitar.

Ingrediente: apa de izvor, Elixir Pure Radiance, ulei vegetal (una sau mai multe din migdale, susan sau seminte de struguri), uleiuri esentiale de cedru, pin si Vervain, zinc 30C homeopate, mangan, staniu, cupru si cobalt. (Aceste minerale sunt homeopate, si nu sunt toxice, in nici un fel.

Unii oameni considera ca la 2 la 5 picaturi pe zi este o doza buna de plecare. Doza completa este de 30 de picaturi pe zi.

 

 

Va mai recomandam:
Aloe Ferox Essential
Pachet Premium 2 Imu...
Immuno Pro

 

Disclaimer
 

 Copyright © detoxifiere-deparazitare.ro 2010 - 2016. Toate drepturile rezervate.

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin conventie/legsilatie internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite functie de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, modul in care este inteles si aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar si mentalul. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comandate. Detoxifiere-deparazitare.ro si reprezentantii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.

 

 

 
Prima pagina   Cum comand   Oferte Speciale   Parteneri   Contact
 
Zeoliti   Dr Hulda Clark   Ekilibrium - Produse naturiste superioare   hostess  

Zeolit