Contactati-ne:
0748.030.216
0748.030.216
0730.514.767
0748.099.089
0724.885.715
0724.885.729
0724.885.612
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 Cauta

Imunitate
Oferte de Sarbatori
Pachete
Aparate
Adjuvante Chimioterapie
Antioxidanti
Carti
Deparazitare
Detoxifiere
Diabet / Glicemie
Echilibrare pH
Hormonal
Ingrijire personala
Minerale
Oase si Articulatii
Oxigenare celulara
Produse Energetice
Sistem Cardiovascular
Sistem Digestiv
Sistem Nervos
Tratament cancer
Vitamine
Tratament candida
Tratament Limfatic
Tratamentul epidermei
Tratament Renal
Tratament antiinflamator

LINK-uri utile
Blog Deparazitare
Stiri Zeoliti
Ekilibrium
Zeolit lichid
OHSAS Experts
Tratament Prostata
Zeolit Ekilibrium
Detoxifierea ficatului
SSMescu
Detoxifiere cu Zeolit
Protectia Muncii Bucuresti
Zeoliti
ANPC

Imunitate
PRP-Factor

 

Pret : 372.41 RON

*TVA inclusCod : 487

Marca:GETHealthyAgain

 

  DESCRIERE

 

PRP-Factor

Factor PRP este un extract din colostru bovin de grad A bogat in prolina care ofera mii de compusi nutritionali bioactivi, inclusiv niveluri terapeutice ridicate de PRP si citokine.

Colostrul este bogat in proprietati antioxidante, naturale proprietati anti-inflamatorii si este o sursa bogata in vitamine, minerale, enzime si aminoacizi.

Pe masura ce imbatranim ne pierdem treptat sistemul imunitar natural si factori de crestere prezenti in corpul nostru. Se poate observa ca lupta cu o raceala sau gripa dureaza mai mult, devenim mai vulnerabil la boli, energia si entuziasmul se reduce, pielea noastra isi pierde elasticitatea, luam in greutate si ne pierdem tonusul muscular.

RPP-Factor este un excelent modulator al sistemului imunitar. Ajutandu-va atat la calmarea inflamatiilor care apar atat de des in cancere, cat si la sporirea abilitatii sistemului imunitar de a ucide celulele canceroase.

De asemenea PRP suprima un sistem imun hiperactiv, cum se intalneste adesea in bolile autoimune. PRP este iun puternic anti-inflamator si pare să actioneze asupra celulelor T precursoare, pentru a produce apoi celule T de ajutor sau supresoare”, dr. Staroscik, imunologie moleculara.

Factorul PRP furnizeaza toti factorii imuni care se gasesc in colostru. Deoarece absorbtia incepe odata cu sprayerea in cavitatea bucala, acesti factori imuni nu sunt afectati de procesul digestiv din stomac, asa cum se intampla cu factorii de transfer incapsulati sau colostrul obisnuit.  

Suplimentarea de colostru sporeste eficienta absortiei de aminoacizilori si a carbohidrati prin intestin. Mai multi nutrienti sunt puse la dispozitia celulelor musculare si a altor tesuturi si organe vitale. .

PRP factor este special formulat pentru a oferi niveluri terapeutice de: 

Prolina-imbogatita Polipeptide (PRP)

Citokine

Noua factori distincti de crestere

Zeci de reglementari cunoscute ale sistemului imunitar

Lactoferina si transferina

Co-factori: vitamine, minerale, enzime si probiotice

Acesti nutrienti hranesc sistemele imunitar, citokinsi endocrin, iar studii recente arata ca au de asemenea o puternica actiune impotriva conditiilor degenerative si tuturor tipurilor de infectii. PRP din colostrul bovin are aceeasi abilitate de a regla activitatea sistemului imunitar ca si hormonii produsi de timus. Activeaza un sistem imunitar subactiv, ajutandu-l sa intre in actiune impotriva organismelor cauzatoare de afectiuni.

Administrare:

Folositi  4 sprayeri bucale de doua ori pe zi.

Se folosesc o sticla pe luna in stadiile precoce ale cancerului si doua sticle pe luna in cazul cancerului avansat.

Compozitie:

Cazeina suta la suta naturala, proline - bogat in prolipeptide din colostru de bovine, aroma de vanilie, benzoat de sodiu si sorbat de potasiu pentru prospetime.

 

Va mai recomandam:
InLightener
Omni Essential Oil E...
Aloe Ferox Essential

 

Disclaimer
 

 Copyright © detoxifiere-deparazitare.ro 2010 - 2016. Toate drepturile rezervate.

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin conventie/legsilatie internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite functie de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, modul in care este inteles si aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar si mentalul. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comandate. Detoxifiere-deparazitare.ro si reprezentantii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.

 

 

 
Prima pagina   Cum comand   Oferte Speciale   Parteneri   Contact
 
Zeoliti   Dr Hulda Clark   Ekilibrium - Produse naturiste superioare   hostess  

Zeolit