Contactati-ne:
0724.885.715
0748.030.216
0730.514.767
0748.099.089
0724.885.715
0724.885.729
0724.885.612
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 Cauta

Oxigenare celulara
Oferte de Sarbatori
Pachete
Aparate
Adjuvante Chimioterapie
Antioxidanti
Carti
Deparazitare
Detoxifiere
Diabet / Glicemie
Echilibrare pH
Hormonal
Ingrijire personala
Imunitate
Minerale
Oase si Articulatii
Produse Energetice
Sistem Cardiovascular
Sistem Digestiv
Sistem Nervos
Tratament cancer
Vitamine
Tratament candida
Tratament Limfatic
Tratamentul epidermei
Tratament Renal
Tratament antiinflamator

LINK-uri utile
Blog Deparazitare
Stiri Zeoliti
Ekilibrium
Zeolit lichid
OHSAS Experts
Tratament Prostata
Zeolit Ekilibrium
Detoxifierea ficatului
SSMescu
Detoxifiere cu Zeolit
Protectia Muncii Bucuresti
Zeoliti
ANPC

Oxigenare celulara
OCMP

 

Pret : 503.26 RON

*TVA inclusCod : 462

Marca:GETHealthyAgain

 

  DESCRIERE

 

OCMP

- Optimizarea Potentiala a Membranei Celulare -

Mod de prezentare: 120 de capsule


OCMP este abrevierea denumirii Optimizarea Potentiala a Membranei Celulare. Tratamentul naturist OCMP reprezinta o combinatie de nutrienti care sporeste sarcina ionica la nivelul membranei celulare. OCMP optimizeaza efectuarea sarcinilor la nivel celular global, cum ar fi eliminarea toxinelor din celule si cresterea asimilarii nivelului de oxigen si a altor elemente nutritive. Buna functionare a membranelor celulare este determinata de factori cheie, precum: concentratiile de ioni pozitivi si negativi.

OCMP ofera o imbunatatire a starii de spirit, protejeaza creierul de mercur si alte neurotoxine. Capacitatea naturala a organismului de ameliorare a durerii, si de recuperare a daunelor cauzate de stres se mareste vizibil. OCMP este, de asemenea, unul dintre cele mai puternice medicamente anti-imbatranire la nivel neural, care prin actiunea individuala si sinergetica a ingredientelor sale, poate asista puternic in recuperarea functiilor organelor, articulatiilor si  pielii.

Administrand OCMP, putem imbunatati:

  • protectia celulara si rezistenta  celulelor prin prevenirea intrarii agentilor patogeni si a toxinelor la nivel celular
  • repararea si recuperarea, prin cresterea fluxului de nutrienti care patrund in celule.
  • igiena si detoxifierea la nivel celuar prin transferul de deseuri, si accelerarea procesului de eliminare a toxinelor din celule.

OCMP este un supliment naturist  ce ofera substante nutritive esentiale la toate nivelurile terapeutice. Ionii muncesc impreuna sa creeze "degradeuri electrice" in tesuturile noastre. Aceste degradeuri sunt cele care ajuta membranele celulare sa fie mai puternice si determina functionarea celulelor din organismul dumneavoastra. Elementele cheie sunt ionii de sodiu (Na +), potasiu (K +), clorura (Cl-), si de calciu (Ca2 +). Cele patru elemente principale se gasesc din belsug in aproape fiecare dieta, dar sunt adesea intr-un grav dezechilibru la nivel celular.

OCMP ajuta la imbunatatirea capacitatii de metilare a celulelor. Metilarea reprezinta o parte importanta din regulamentul celular. In prezent s-au efectuat studii care demonstreaza ca organismul poate realiza acest proces indispensabil de miliarde de ori in fiecare secunda, doar pentru a mentine viata. Metilarea reprezinta atasarea unui grup de metil (CH3) la o biomolecula: un hormon sau neurotransmitator,  pentru a le ajuta sa isi desfasoare munca in mod obisnuit. Optimizarea acestui proces de metilare poate ajuta sa compenseze declinul din capacitatile fizice si mentale care insotesc de obicei imbatrinirea.

 

Administrare OCMP

Se administreaza cate 4 capsule/zi in timpul meselor. Pentru a obtine rezultate mai rapide, puteti creste doza zilnica la 4 capsule de 2 ori pe zi.


Compozitie OCMP:

Complex de magneziu (magneziu Orotate, clorura de magneziu hexahidrat, magneziu AA Chelate, magneziu Krebs) 1250 mg, Vitamina C 250 mg, 208 mg Vitamina B6, Vitamina B6 (P5P) 33 mg, Vitamina B3 17 mg, Vitamina B12 0.333 mg, zinc picolinat (20%) 208 mg, Vitamina E 83 mg, citrat de mangan 42 mg, Bor (amino de acid chelat) 33 mg, Iod (iodura de potasiu) 8 mg, 8 mg biotina, litiu Orotate 8 mg, 132 de germaniu 8 mg, Molybedenum (chelat de aminoacizi) 1,7 mg, Seleniu (Selenomethionine) 2 mg, Crom GTF 2,3% 1,7 mg , si amestec brevetat 933 mg ce contine: NutraFlora, Kelp, Minerale Mezotrace, Aquamin, bitartrat de colina, Tri-metil-Glycine (betaina anhidra), N-acetil-glucozamina, humici si acizi fulvici, Aulterra Trace Minerals

 

Va mai recomandam:
Rejuvin
OxyDhq

 

Disclaimer
 

 Copyright © detoxifiere-deparazitare.ro 2010 - 2016. Toate drepturile rezervate.

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin conventie/legsilatie internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite functie de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, modul in care este inteles si aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar si mentalul. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comandate. Detoxifiere-deparazitare.ro si reprezentantii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.

 

 

 
Prima pagina   Cum comand   Oferte Speciale   Parteneri   Contact
 
Zeoliti   Dr Hulda Clark   Ekilibrium - Produse naturiste superioare   hostess  

Zeolit