Contactati-ne:
0748.030.216
0748.030.216
0730.514.767
0748.099.089
0724.885.715
0724.885.729
0724.885.612
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 Cauta

Oxigenare celulara
Oferte de Sarbatori
Pachete
Aparate
Adjuvante Chimioterapie
Antioxidanti
Carti
Deparazitare
Detoxifiere
Diabet / Glicemie
Echilibrare pH
Hormonal
Ingrijire personala
Imunitate
Minerale
Oase si Articulatii
Produse Energetice
Sistem Cardiovascular
Sistem Digestiv
Sistem Nervos
Tratament cancer
Vitamine
Tratament candida
Tratament Limfatic
Tratamentul epidermei
Tratament Renal
Tratament antiinflamator

LINK-uri utile
Blog Deparazitare
Stiri Zeoliti
Ekilibrium
Zeolit lichid
OHSAS Experts
Tratament Prostata
Zeolit Ekilibrium
Detoxifierea ficatului
SSMescu
Detoxifiere cu Zeolit
Protectia Muncii Bucuresti
Zeoliti
ANPC

Oxigenare celulara
OxyDhq

 

Pret : 473.08 RON

*TVA inclusCod : 499

Marca:GETHealthyAgain

 

  DESCRIERE

 

 

OxyDHQ CONCENTRAT

  Mod de prezentare: 120 ml

  OxyDHQ reprezinta cel mai recomandat produs de oxigenare al nostru si totodata o sugestie de supliment anti-cancer de top. Foloseste la baza acelasi tip de formula producatoare de oxigen ca si Oxy E, apa fortificata cu deuteriu si 84 de minerale, 39 enzime, 19 aminoacizi.

Cateva imbunatatiri au fost aduse pentru a realiza un produs mult mai bun. In primul rand, si mai inainte de toate, contine nivelurile terapeutice ale DHQ care el insusi este un curatator puternic de radicali liberi care conditioneaza de asemenea celulele rosii din sange, astfel incat devin mai flexibile si lucreaza mai bine. Ajuta la cresterea circulatiei. Apoi, o vitamina C speciala, ascorbo-fosfat , este adaugata. Asta face ca DHQ sa lucreze si mai bine – si este de 16 ori mai puternic decat vitamina C.

In corpul uman, OxyDHQ stimuleaza procesul in desfasurare de oxidare si de reducere. In timpul acestui proces, eliberarea de oxigen liber si de hidrogen va ajuta la stabilizarea elementelor toxice din organism prin legaturi polare si prin încarcare electrica. Toxinele devin apoi solubile si pot fi eliminate de catre organism.

OxyDHQ asista si la aducerea nivelului pH-ului la 7 (valoare neutra). Va sugeram sa incercati pH Balancer 8.0, impreuna cu OxyDHQ , deoarece acesta potenteaza Oxy in mod semnificativ.

O sticla 120 ml (4 oz) face ca aceasta forma mai potenta al OxyE cu mult mai rentabila.  

Apa purificata, oxigen dizolvat (De la D2SO4 si Sulfat de hidrogen in solutie) extract de apa marina, Dihydroquercetin (DHQ de la siberiana Zada) amestec de enzyme si vitamina C.

Cu mult mai puternic decat originalul OxyE, OxyDHQ este fortificat cu 15% Ormus de mare, detine 84 minerale esentiale, 39 enzime, oxigen dizolvat, DHQ si Vitamina C. Pentru cancerul in stadii incipiente, ar fi bine sa utilizati 3 sticle pe luna. In cazul cancerului avansat este recomandat utilizarea a 4 sticle pe luna. Un adult va folosi pana la 5 sticle pe luna pentru cancerul terminal.

ADMINISTRARE:

Diluati cantitatea inainte de administrare. Ca supliment alimentar, puneti 10 picaturi intr-un pahar de 360 mL (12 oz) de apa plata si beti de 2 sau de 4 ori pe zi. Pentru formele mai grave se dubleaza sau chiar tripleaza numarul de picaturi ingerate. Femeile insarcinate sau cele ce alapteaza, trebuie sa consulte medicul inainte de a lua acest supliment.

 OxyDHQ stimuleaza eliberera de oxigen si hidrogen din apa. Aceste elemente ajuta la normalizarea pH-ului si pot stabiliza si neutraliza toxicitatea din organism.

 

Va mai recomandam:
OCMP
Rejuvin

 

Disclaimer
 

 Copyright © detoxifiere-deparazitare.ro 2010 - 2016. Toate drepturile rezervate.

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin conventie/legsilatie internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite functie de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, modul in care este inteles si aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar si mentalul. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comandate. Detoxifiere-deparazitare.ro si reprezentantii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.

 

 

 
Prima pagina   Cum comand   Oferte Speciale   Parteneri   Contact
 
Zeoliti   Dr Hulda Clark   Ekilibrium - Produse naturiste superioare   hostess  

Zeolit