Contactati-ne:
0730.514.767
0748.030.216
0730.514.767
0748.099.089
0724.885.715
0724.885.729
0724.885.612
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 Cauta

Sistem Digestiv
Oferte de Sarbatori
Pachete
Aparate
Adjuvante Chimioterapie
Antioxidanti
Carti
Deparazitare
Detoxifiere
Diabet / Glicemie
Echilibrare pH
Hormonal
Ingrijire personala
Imunitate
Minerale
Oase si Articulatii
Oxigenare celulara
Produse Energetice
Sistem Cardiovascular
Sistem Nervos
Tratament cancer
Vitamine
Tratament candida
Tratament Limfatic
Tratamentul epidermei
Tratament Renal
Tratament antiinflamator

LINK-uri utile
Blog Deparazitare
Stiri Zeoliti
Ekilibrium
Zeolit lichid
OHSAS Experts
Tratament Prostata
Zeolit Ekilibrium
Detoxifierea ficatului
SSMescu
Detoxifiere cu Zeolit
Protectia Muncii Bucuresti
Zeoliti
ANPC

Sistem Digestiv
GastroPlus

 

Pret : 463 RON

*TVA inclusCod : 551

Marca:GETHealthyAgain

 

  DESCRIERE

 

GastroPlus

Mod de prezentare : 90 de capsule

Sprijina functiile stomacale si intestinale, cu GastroPlus. GastroPlus produce oxid nitric suplimentar care este axat pe peretele intestinal, astfel se ucide Candida prezenta pe peretele intestinal si orice alt parazit prezent. Alt aspect important GastroPlus va ajuta la vindecarea peretelui intestinal. Candida si alti paraziti depoziteaza otravuri pe peretele intestinal. Aceasta otrava indeparteaza mucusul protectector, lasandu-l fara protectie si inflamat. Daca nu faceti ceva pentru a vindeca acest perete, atunci cand ve-ti introduce probiotice pentru a recoloniza tractul intestinal, acestea pot irita peretele si ar putea provoca eruptii cutanate si mancarime asemanatoare cu o reactie alergica. In plus, otrava prezenta pe peretele intestinal poate distruge flora prietenosa pe care incercati sa o reintroduceti. Mucusul produs de GastroPlus va va ajuta la protejarea acestor bacterii, totodata vindeca sindromul intestinului ipermeabil, si previne orice posibila reactie alergica cutanata.

Aminoacizi specifici continuti in GastroPlus sunt capabili sa creasca productia de mucus a organismului pentru a proteja stomacul si intestinele de la ulcere si alte conditii inflamatorii. GastroPlus este ideal pentru toti cei care sufera de ulcer, colita, IBS, si alte dezechilibre intestinale. Persoanele de reflux de acid pot gasi de usurare cu GastroPlus.

Contraindicatii

Consolidarea oxidului nitric din acest produs devine inactiv atunci cand luati orice forma de anti-inflamator, cu exceptia aspirinei Bayer. Prin urmare, nu trebuie sa luati anti-inflamatoare in timpul tratamentului cu acest produs, inclusiv analgezice, cum ar fi aspirina, paracetamol, Aleve, Motrin, Ibuprofin, etc

Ingrediente

Vitamina C (ca acid ascorbic) 20 mg, Vitamina E (ca d-alfa tocoferol) 29 UI, Vitamina B1 3 mg, niacinamida 6 mg, Vitamina B5 ( D-pantotenat de calciu) 4 mg, Vitamina B6 3 mg, biotina 400 mcg, acid folic 250 mcg, vitamina B12 (Cyanocombalamin) 250 mcg, mangan (citrat) 8 mg, Zinc (Monomethionine) 14 mg, Seleniu (selenometionina) 30 mg, molibden (chelat de aminoacizi) 33mg, L-arginina, bitartrat de colina, scortisoara, zahar organic, L-alanina, L-Glutamina, Quercitin, extract de seminte de castan  40%, L-Histidie, N-acetil-cisteina, acid L-Glutomic. 

Administrare

In prima saptamana de utilizare, trebuie sa dublati doza astfel incat sa creati un surplus de oxid nitric, ca urmare un flacon va dura 23 de zile.

 

Va mai recomandam:
Enzimele Digestive

 

Disclaimer
 

 Copyright © detoxifiere-deparazitare.ro 2010 - 2016. Toate drepturile rezervate.

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin conventie/legsilatie internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite functie de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, modul in care este inteles si aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar si mentalul. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comandate. Detoxifiere-deparazitare.ro si reprezentantii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.

 

 

 
Prima pagina   Cum comand   Oferte Speciale   Parteneri   Contact
 
Zeoliti   Dr Hulda Clark   Ekilibrium - Produse naturiste superioare   hostess  

Zeolit