Contactati-ne:
0730.514.767
0748.030.216
0730.514.767
0748.099.089
0724.885.715
0724.885.729
0724.885.612
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 Cauta

Tratament cancer
Oferte de Sarbatori
Pachete
Aparate
Adjuvante Chimioterapie
Antioxidanti
Carti
Deparazitare
Detoxifiere
Diabet / Glicemie
Echilibrare pH
Hormonal
Ingrijire personala
Imunitate
Minerale
Oase si Articulatii
Oxigenare celulara
Produse Energetice
Sistem Cardiovascular
Sistem Digestiv
Sistem Nervos
Vitamine
Tratament candida
Tratament Limfatic
Tratamentul epidermei
Tratament Renal
Tratament antiinflamator

LINK-uri utile
Blog Deparazitare
Stiri Zeoliti
Ekilibrium
Zeolit lichid
OHSAS Experts
Tratament Prostata
Zeolit Ekilibrium
Detoxifierea ficatului
SSMescu
Detoxifiere cu Zeolit
Protectia Muncii Bucuresti
Zeoliti
ANPC

Tratament cancer
Biobran 1000

 

Pret : 1006 RON

*TVA inclusCod : 447

Marca:Daiwa-Pharmaceutical

 

  DESCRIERE

 

Bio Bran 1000

Mod de pezentare: O cutie Bio Bran 1000 contine 30 de plicuri

BIO BRAN 1000 supliment alimentar 100% natural, unul dintre cele mai puternice imunostimulatoare. BioBran are efectul de a spori activitatea celulelor imune, de gelul celor NK in mod natural. Intarirea activitatii acestor celule este in mod special importanta in ameliorarea efectelor imbatranirii, stresului si poluarii datorate mediului, si are rezultate deosebite in stimularea imunitatii organismului.

Denumirea comerciala este BioBran 1000 (marca inregistrata) si este fabricat de DAIWA Pharmaceutical Co.Ltd.,- Japonia. Bio Bran este constituit in principal din arabinoxylan obtinut din tarate de orez : este o  pudra de culoare brun deschis cu  o  aroma specifica, este usor solubil in apa si are ca principala functie functia imunomodulatoare.

BioBran 1000

este un supliment nutritiv cu activitate imunostimulatoare utilizat de peste 15 ani in tari ca S.U.A., Japonia, Anglia etc.

BioBran este folosit ca adjuvant al terapiei:  

• anticanceroasa conventionala, indiferent de tip sau stadiu inclusiv leucemie. Reduce diseminarea chirurgicala si depletia imunitara indusa radio sau chimioterapic;

• anticanceroasa neconventionala cu inhibitori angiogenetici, medicamentosi (endostatin, angiostatin) sau remedii naturiste (cartilaj de rechin, diete, sucuri vitaminizante etc);

• stari precanceroase displazii;

• SIDA;

• hepatita B si C;

• infectii cornice (bacteriene, virale, fuegice);

• virozelor respiratorii acute in domeniul geriatric;

• persoane deficiente imunitar;

• persoane provenind din familii avand cazuri de cancer in istoric;

• personal activand sub incidenta noxelor de orice fel (ind.chimica, rafinarii, vopsitori, zugravi);

• tabagism, etilism.

Dr.Ghoneum M. din Departamentul de Imunologie al Universitatii DREW din Los Angeles a avut ideea de a reduce greutatea moleculara a Arabinoxilanului extras din tarata de orez prin hidroliza partiala enzimatica, operatie ce a dus la fractiuni moleculare partial solubile care pot fi absorbite din intestin intr-o cantitate semnificativa ca imunomodulator limfocitar. In prestigioasa revista Int. Immunotherapy (XIV, 2/88-89, 1998) Dr.Ghoneum raporteaza o dublare a activitatii limfocitelor NK (NaturalKiller) dupa o saptamana de administrare a 3g / zi si o triplare dupa 2 luni. La un simpozion din acelasi an se descriu spectaculoase cresteri ale ratei de diviziune a limfocitelor T si B (experiment in vivo). Williams D. (Alternatives for Health Conscious Ind, nr.15, sept 1998) descrie cresteri ale nr. de granulozitati din limfocitele NK, a nivelului de interferon si a factorului de nacrozare a tumorilor (TNF).

Ingredientele produsului BioBran 1000 sunt toate de origine vegetala, nemodificate genetic iar manipularea lor se face in absenta solventilor sau catalizatorilor chimici, fapt ce conduce la un produs 100% natural. Testele preclinice au dovedit lipsa mutagenitatii, toxicitate acuta/cronica practic inexistenta si o puternica activitate imunostimulatoare (in vitro si in vivo).

Studii clinice desfasurate in spitale din Japonia au definit domeniul de utilizare al Arabinoxilanului modificat, preparatul care il contine este un supliment nutritional puternic imunostimulent, lipsit de toxicitate.

MOD DE ADMINISTRARE

Forma de prezentare a BioBran 1000 este de cutie cu 30 de plicuri ce contin fiecare 2g de pulbere granulata solubila din care 1g extract bioactiv de arabinoxilan . Aditivii de conditionare sunt de origine vegetala (celuloza microcristalina, dextrina, amidon de porumb) sau minerala (fosfat tricalcic).

Bio Bran intra in sange partial nedigerat. Proteinele sunt digerate in stomac si in duoden pentru a fi transformate in peptide si amino acizi, care sunt apoi absorbiti in intestinul subtire, patrunzand in sange pentru a deveni elemente nutritive. Dextrina este de asemenea digerata si transformata in oligozaharide si peptide si absorbita in intestinul subtire. BioBran este absorbit in intestinul subtire intr-o forma nedigerata, apoi patrunde in sange si stimuleaza celulele NK (non-killer cells = celule ajutatoare neimune) si macrofage. Trecand prin intestinul gros, fibra comestibila este excretata fara a fi digerata sau absorbita.

Posologia in terapia anticanceroasa este de 3g/ zi (3 plicuri/zi) timp de 2-3 saptamani in trei prize zilnice, urmata de doza de intretinere de 1g /zi (1 plic/zi).

Yarushi Okamura
Director al Institutului pentru Stiinta Vietii, Japonia
Profesor Emerit al Universitatii Sanatatea Ocupationala si a Mediului Inconjurator, Japonia
Presedinte al Asociatiei pentru Terapii de Bio-Aparare

Tratamentul clinic al cancerului este:

1. Chirurgie,

2. Radioterapie 

3. Chimioterapie impreuna cu medicatie anti-cancer.

Pentru tratamentul chirurgical, chiar daca proceduria folosita este foarte sofisticata, celulele canceroase pot fi transportate catre alte organe prin sistemul vascular sau prin sistemul limfatic. Pentru radioterapie, cu toate ca distruge tesuturile canceroase, poate afecta in aceeasi masura tesuturile din imediata vecinatate care functioneaza normal. Medicamentele anti-cancer pot distruge in aceeasi masura celulele canceroase ca si celulele care functioneaza normal apartinand altor organe.

Prin urmare, trebuie tinut cont de aceste dezavantaje ale celor trei tipuri de tratamente atunci cand avem de a face cu bolnavi afectati de cancer. Acesta este momentul cand imuno-terapia este foarte importanta. Autorul a lucrat in domeniul imunoterapiei pentru 25 ani si in acest timp a ales terapia combinata cu BioBran (derivatul arabinoxylan din tarate de orez) si BRP (Proteina BioReproductibila) intravenos.

Cazul 1. 67 ani, cancer la ficat cu metastaza intestinala
Cazul 2. 65 ani, cancer la ficat
Cazul 3. 71 ani, cancer la ficat
Cazul 4. 76 ani, cancer la plamani
Cazul 5. 58 ani, cancer colorectal cu metastaze la ficat

In cele 5 cazuri sus mentionate, probele de sange au fost colectate lunar pentru a masura caracteristicile tumorilor si imunopotenta, iar rezultatele au fost comparate cu schimbarile obtinute in conditii clinice. Ca rezultat, au fost observate imbunatatire in toate cazurile studiate.

Metode:
Imunoterapia folosita a fost ingerarea orala de BioBran combinata cu injectare intravenoasa de BRP. Efectul terapeutic a fost determinat prin masurarea nivelului parametrilor tumorii si a imunocompetentei.
BioBran a fost administrat oral, cate 3 g/zi (1gx3) si BRP a fost injectat intravenos o data la 4 saptamani.

Rezultate:
Au fost raportate rezultatele in toate cele 5 cazuri.

1. Cazul 1.  67 ani, sex masculin, cancer la ficat cu metastaze intestinale

Pacientul a fos diagnosticat cu cancer la ficat si a urmat un tratament la un spital cu profil oncologic, cu o capacitate de 500 paturi, insa nu a obtinut rezultate bune, iar medicul sau curant a anuntat familia “Mai are aproximativ o luna de trait si nu mai exista alte optiuni de tratament. Ar trebui sa il luati acasa”. El nu a avut alta alternativa decat sa paraseasca spitalul respectiv si sa viziteze spitalul nostru.
Timp de 6 ani dupa prima vizita efectuata in decembrie 1997, el a muncit si a dus o viata normala. Rezultatele testelor sunt aratate in Tabelul 1. Starea generala (LDH), parametrii tumorii (PIVKA-II, alpha-FP si CEA) si imunocompetenta (activitatea TK) s-au imbunatatit rapid dupa 2 ani de tratament. Pana in prezent pacientul nu a mai prezentat simptome, iar culoarea fecalelor s-a schimbat de la alb la normal.
PIVKA-II si alpha-FP au avut o tendinta de crestere pentru doi ani, dar LDH este mentinut la un nivel bun, sugerand efectul pe termen lung al imunoterapiei asupra cancerului.
In prezent, pacientul a intrat in al 7-lea an de tratament, continua sa lucreze (ca presedinte al unei companii) aproape normal, efectuind in fiecare luna cate o calatorie de afaceri in timp ce isi primeste tratamentul ambulator.

BioBran a fost administrat in total timp de 157 zile.

Tabelul 1. Cazul 1.  67 ani, sex masculin, cancer la ficat cu metastaze intestinale

 

 

LDH
IU/I 370 C

PIVKA-II
MAU/ml

Alpha-FP
Ng/ml

CEA
Ng/ml

Activitatea TK
U/I

Inainte de tratament

 392

 5.467

 132.3

 4,4

 17,8

La 1 an de tratament

 377

 10.234

 4.360

 4,6

 46,0

La 2 ani de tratament

 314

 195

 12,2

 4,4

 9,0

La 3 ani de tratament

 349

 299

 81,4

 5,6

 6,3

La 4 ani de tratament

 366

 763

 188,0

 13,6

 6,9

La 5 ani de tratament

 177

 4.688

 5.854,0

 52,8

 8,5

La 6 ani de tratament

 194

 4.990

 3.262,0

 29,7

 13,0

Valori normale

 115-245

 < 40

 < 20

 < 5,0

 < 5

Cazul 2.  65 ani, sex masculin, cancer la ficat.

In acest caz bolnavul a urmat tratamente la doua institutii medical, dintre care un spital universitar, insa nu a obtinut rezultate bune inainte de a vizita spitalul nostru pentru prima data, la 22 Aprilie 2002. Testele de laborator de la prima vizita au aratat functii ale ficatului afectate (GOT si GPT), parametri ridicati pentru cancerul ficatului (alpha-FP) si imunocompetenta slabita (activitate TK). Dupa 6 luni de tratament, parametrii cancerului ficatului si imunocompetenta s-au imbunatatit, insa GOT si GPT au continuat sa creasca. Atat GOT cat si GPT au scazut la 1 an de tratament
Si descresterea s-a mentinut constanta pentru 1 an si 11 luni de tratament (vezi Tabelul 2). In acest timp, galbeneala a disparut, pofta de mancare a revenit, nu s-au mai semnalat dureri si nici alte simptome deosebite. Cresterea GOT si GPT comparata cu valorile din perioada pre-tratament de 6 luni au sugerat puternice disfunctii ale ficatului datorate cancerului.
Bio Bran a fost administrat timp de 72 zile

Tabelul 2. Cazul 2.  65 ani, sex masculin, cancer la ficat.

 

 

GOT
(IU/I 370 C

GPT
IU/ I 370 C

Alpha-FP
Ng/ml

Activitatea TK
U/I

Inainte de tratament

84

120

57.8

6.5

La 6 luni de tratament

126

185

26.8

5.3

La 1 an de tratament

48

64

10.1

6.2

La 1 an si 6 luni de tratament

58

75

8.8

5.3

La 1 an si 11 luni de tratament

66

91

15.2

5.4

Valori normale

10-40

5-45

<20.0

<5

Cazul 3.  71 ani, sex feminin, cancer la ficat

Bolnavul a urmat un tratament la un alt spital, dar rezultatele nu au fost bune si paloarea a reaparut. Ea a dorit sa incerce imunoterapia si a vizitat spitalul nostru la 31 Mai 2002. Pentru parametrii tumorii hepatice, alfa-FP a scazut usor dupa 3 luni de tratament, dar CA19-9 si PIVKA-II au aratat o tendinta de crestere. Dupa 6 luni si respectiv 1 an de tratament, CA19-9 si PIVKA II au scazut, simptomele clinice s-au imbunatatit si galbeneala a disparut. Rezultatul pentru imunitate (activitate TK) a fost bun. (vezi Tabelul 3)
Bio Bran a fost administrat pe o perioada de 392 zile.

Tabelul 3. Cazul 3.  71 ani, sex feminin, cancer la ficat..

 

 

CA19-9
(U/ml)

PIVKA – II
MAU/ml

Alpha-FP
Ng/ml

Activitatea TK
U/I

Inainte de tratament

72

55

1.865

6.5

La 3 luni de tratament

104

197

1.699

5.3

La 6 luni de tratament

48

34

2.781

6.2

La 1 an de tratament

29

14

1.839

5.3

Valori normale

< 37

<40

<20.0

<5

Cazul 4.  76 ani, sex feminin, cancer la plamani

Pacientul a fost tratat impotriva cancerului la un alt spital, insa nu a obtinut nici o imbunatatire, drept care a vizitat spitalul nostru pe 26 Septembrie 2003.

Diagnosticul a fost adenocarcinom si a fost raspandit in ambii plamani.
Marimea tumorii pulmonare (TPA) a a vut o tendinta de descrestere la o luna de tratament, dar a crescut usor dupa a doua si a treia luna si apoi a inceput din nou sa scada dupa a patra luna. Tusea a scazut in intensitate in acelasi timp. Imunocompetenta (activitate TK) a crescut trepata (vezi Tabelul 4)

Bio Bran a fost administrat pe o perioada totala de 128 zile.

Tabelul 4. Cazul 4.  76 ani, sex feminin, cancer la plamani

 

 

TPA
U/I

Activitatea TK
U/I

Inainte de tratament

 128

 11.0

La 1 luna de tratament

 93

 8.6

La 2 luni de tratament

 117

 11.0

La 3 luni de tratament

132

 9.1

La 4 luni de tratament

 126

 10.8

La 5 luni de tratament

 93

 9.1

La 6 luni de tratament

 103

 8.5

La 7 luni de tratament

96

7.1

Valori normale

 <70

 < 5

Cazul 5.  58 ani, sex masculin, cancer colo-rectal cu metastaze ale ficatului

Pacientul a suferit o operatie de cancer colo-rectal la un alt spital, insa metastazele ficatului au reaparut. Pacientul a dorit sa incerce imunoterapie si a vizitat spitalul nostru la 16 august 2003.
Functia ficatului (GPT)a inceput sa se imbunatateasca rapid dupa o luna de tratament. Dupa aceasta, valori in crestere au fost obtinute la 2, 3 si 4 luni de tratament. Imunocompetenta (activitatea TK) s-a stabilizat dupa o luna de tratament (Tabelul 5)
Pacientul nu a prezetnat simptome subiective pana in prezent si continua sa lucreze.
BioBran a fost administrat pe o perioada totala de 77 zile.

Tabelul 5. Cazul 5.  58 ani, sex masculin, cancer la plamani

 

 

GPT
IU/ I 370 C

Activitatea TK
U/I

Inainte de tratament

 135

 8.2

La 1 luna de tratament

 71

 5.1

La 2 luni de tratament

 64

 4.8

La 3 luni de tratament

91

 5.0

La 4 luni de tratament

 88

 5.2

Valori normale

 <75

 < 5

Discutie:

Urmatoarele concluzii au fost trase in urma observarii schimbarilor care au avut loc in starea generala de sanatate, imunocompetenta si parametrii tumorilor in cele 5 cazuri mentionate.

1. Efectul terapeutic al imunoterapiei isi face aparitia dupa 1 luna de tratament in unele cazuri si dupa 2 ani in alte cazuri. Aparitia efectului terapeutic difera considerabil de la caz la caz. Aceasta inseamna ca este important sa se continue imunoterapeia cu fiecare pacient.
2. Aceasta terapie nu a produs reactii adverse in nici unul din cele 5 cazuri descrise. Multi pacienti sufera de pe urma reactiilor secundare ale medicamentelor anti-cancer. Dozele mari de radio-terapie cauzeaza reactii adverse si diverse suferinte pacientilor. Indepartarea unor organe sau parti ale acestora prin chirurgie face viata pacientilor foarte dificila.
Prin urmare este de preferat o terapie blanda, fara efecte adverse, cum este imunoterapia, de aplicat ca tratament principal al cancerului.
3. Pentru planificarea tratamentului cancerului este important sa se analizeze starea pacientului din trei puncte de vedere: starea generala de sanatate, imunitatea si parametrii tumorilor.

In cazul 1, pacientul a urmat un tratament mai mult de un an in sectia de chirurgie a unui spital specializat, dar medicul curant a recomandat sa se intrerupa spitalizarea deoarece “nu mai este alta optiune de tratament si pacientul mai are aproximativ o luna de trait”. Pacientul a venit la spitalul nostru si a primit tratmentul imunoterapie. Ca rezultat, el inca lucreaza in prezent (dupa ce a inceput cel de al 7-lea an de imunoterapie). Aceasta sugereaza importanta clinica a imunoterapiei.

Siguranta produsului BioBran este simplu de inteles, deoarece este extras din tarate de orz . Studiile clinice efectuate de noi au confirmat faptul ca BioBran este un produs sigur, fara efecte secundare. Cu toate ca super-productia de orez a reprezentat un motiv de ingrijorare in Japonia in ultimii ani, este recomandat sa se produca mai mult orez si sa se foloseasca BioBran nu doar pentru tratament, dar si pentru prevenirea cancerului.

Concluzii:

Folositi administrarea orala de BioBran 1000 combinata cu injectarea intra venoasa de BRP ca imunoterapie in tratamentul pacientilor cu cancer. Au fost obtinute efecte clinice si rezultate bune ale testelor (parametrii tumorii si imunitatea).

BENEFICII

Efect antitumoral 

Reduce in mod real efectele negative ale tratamentului chimioterapic si radioterapic 

Imbunatateste cu adevarat calitatea vietii (QQL)

Efect antioxidant si antiinflamator

Usor de administrat (pudra solubila sau tablete)

Natural si GMO free (nemoficat genetic) indicat si vegetarienilor

Fara efecte secundare, non-toxic, indicat si pentru copii

Nu necesita regim alimentar special

Calitate demonstrate in timp, utilizat cu succes de peste 10 ani la nivel mondial

 

 

Va mai recomandam:
Yew Immune 5
Ph Balancer
O3Right

 

Disclaimer
 

 Copyright © detoxifiere-deparazitare.ro 2010 - 2016. Toate drepturile rezervate.

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin conventie/legsilatie internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite functie de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, modul in care este inteles si aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar si mentalul. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comandate. Detoxifiere-deparazitare.ro si reprezentantii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.

 

 

 
Prima pagina   Cum comand   Oferte Speciale   Parteneri   Contact
 
Zeoliti   Dr Hulda Clark   Ekilibrium - Produse naturiste superioare   hostess  

Zeolit