Contactati-ne:
0748.030.216
0748.030.216
0730.514.767
0748.099.089
0724.885.715
0724.885.729
0724.885.612
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 Cauta

Tratament candida
Oferte de Sarbatori
Pachete
Aparate
Adjuvante Chimioterapie
Antioxidanti
Carti
Deparazitare
Detoxifiere
Diabet / Glicemie
Echilibrare pH
Hormonal
Ingrijire personala
Imunitate
Minerale
Oase si Articulatii
Oxigenare celulara
Produse Energetice
Sistem Cardiovascular
Sistem Digestiv
Sistem Nervos
Tratament cancer
Vitamine
Tratament Limfatic
Tratamentul epidermei
Tratament Renal
Tratament antiinflamator

LINK-uri utile
Blog Deparazitare
Stiri Zeoliti
Ekilibrium
Zeolit lichid
OHSAS Experts
Tratament Prostata
Zeolit Ekilibrium
Detoxifierea ficatului
SSMescu
Detoxifiere cu Zeolit
Protectia Muncii Bucuresti
Zeoliti
ANPC

Tratament candida
Custom elixir Y

 

Pret : 442.9 RON

*TVA inclusCod : 563

Marca:GETHealthyAgain

 

  DESCRIERE

 

Custom elixir Y

Acest elixir se bazeaza pe apa purifcata imbunatatita prin diferite metode de schimbare a frecventei care prin transmisii de  vibratii energetice omoara Candida si alti patogeni, inclusiv parazitii. Vibratiile energetice au fost folosite cu succes de ani intregi in lupta cu Candida si alte boli. Totusi, tehnologia folosita in fabricarea Elixirului Y ridica acest proces la un nou nivel de eficienta.

Deoarece Custom Elixir Y functioneaza energetic pe baza de frecvente vibrationale care distrug Candida si ceilalti agenti patogeni pe care CandiClear5 nu reuseste sa-i distruga se completeaza reciproc, fiecare atacand Candida din diferite unghiuri. Astfel incat nu conteza locul in care Candida se ascunde in organismul tau, Custom elixir Y sau CandiClear5 sunt capabile sa ajunga la ea. Aceste energii perturba in mod subtil energia celulelor candidozice cauzandu-le moartea. Aspectul cel mai uimitor al produsului Custom elixir Y este faptul ca nu creeaza simptome secundare.

Pentru pesoanele care s-au gasit in situatia de a nu putea combate candida in mod eficient din cauza simptomelor severe si a arsurilor gastrice, Custom Elixir Y va da oportunitatea de a folosi un produs puternic fara a suferi din cauza efectelor secundare.

Mod de adminstrare: Se recomanda utlizarea a 3 sticlute pe luna, pana la vindecare.

 

Va mai recomandam:
Gl Pro
Omni Essential Oil E...
Candelim

 

Disclaimer
 

 Copyright © detoxifiere-deparazitare.ro 2010 - 2016. Toate drepturile rezervate.

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin conventie/legsilatie internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite functie de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, modul in care este inteles si aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar si mentalul. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comandate. Detoxifiere-deparazitare.ro si reprezentantii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.

 

 

 
Prima pagina   Cum comand   Oferte Speciale   Parteneri   Contact
 
Zeoliti   Dr Hulda Clark   Ekilibrium - Produse naturiste superioare   hostess  

Zeolit