Contactati-ne:
0748.099.089
0748.030.216
0730.514.767
0748.099.089
0724.885.715
0724.885.729
0724.885.612
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 Cauta

Tratament candida
Oferte de Sarbatori
Pachete
Aparate
Adjuvante Chimioterapie
Antioxidanti
Carti
Deparazitare
Detoxifiere
Diabet / Glicemie
Echilibrare pH
Hormonal
Ingrijire personala
Imunitate
Minerale
Oase si Articulatii
Oxigenare celulara
Produse Energetice
Sistem Cardiovascular
Sistem Digestiv
Sistem Nervos
Tratament cancer
Vitamine
Tratament Limfatic
Tratamentul epidermei
Tratament Renal
Tratament antiinflamator

LINK-uri utile
Blog Deparazitare
Stiri Zeoliti
Ekilibrium
Zeolit lichid
OHSAS Experts
Tratament Prostata
Zeolit Ekilibrium
Detoxifierea ficatului
SSMescu
Detoxifiere cu Zeolit
Protectia Muncii Bucuresti
Zeoliti
ANPC

Tratament candida
Gl Pro

 

Pret : 563.65 RON

*TVA inclusCod : 564

Marca:GETHealthyAgain

 

  DESCRIERE

 

Gl Pro

Mod de prezentare: 180 capsule

Gl Pro este o formula unica destinata in cazul sindromului intestinului impremeabil. In plus, ofera sprijin neuropeptidelor pentru inbunatatirea sanatatii.

Proteinele din peste hidrolizate (pre-digerate) –HPC- sunt dovedite clinic ca ajuta la sanatatea intestinala. HPC-ul din GI Pro este pe baza de colagen si 96% proteine bio active care lucreaza pentru reparea tesurilor celulelor.  Nu contine uleiuri rancede de peste sau elergeni si nu miroase a peste (spre deosebire de produsele concurente). Acest produs furnizeaza peptide nedenaturate pentru sprijinul neurotransmitatorilor.

 Frunizeaza si minerale de origine marina chelate in mod natural pentru a se obtine un plus de energie, rezistenta si inbunatarirea florei inestinale.

 30% din GI Pro este o cultura probiotica de 10 legume de mare si verdeturi. GI Pro este combinat cu probioticul numarul 1 din lume- NutraFlora- pentru a incuraja cresterea rapida si de reproducerea bacteriilor "prietenoase" (NutraFlora singur creste cu 500% numarul probioticelor). GI Pro este singurul supliment  pe baza de alimente pre-digerate si nedigerate care ofera beneficii cum nu ati mai vazut pana acum pentru sistemul digestiv si pentru starea generala de sanatate.

Produsul OPC prevede de asemenea niveluri terapeutice obtinute din extractul de seminte de struguri (95% proantocianidine), folosit pentru efectul lor sinergic asupra reparatiilor de colagen si niveluri terapeutice obtinute din Silimarina care se extrage din lapte bio pentru efectele stimulative si benefiicile  aduse de acesta in actiunea de protectie a ficatului.

Actioneaza si ca reparator al sistemului renal fancadu-l mult mai eficient. Proteina de colagen este componenta de baza a celulelor sanatoase, fara colgaen suficient pot avea loc doar regenerari partiale.

Lipsa de colagen este boala pe care noi o numim imbatranire. Proteina colagenica din Gi Pro ofera beneficii unice si puternice tractului intestinal si intregului corp.

Mod de adminstrare: Doza recomandata 6 capsule/zi (3600 mg) .

 

Va mai recomandam:
Omni Essential Oil E...
Candelim
TotalFlora15

 

Disclaimer
 

 Copyright © detoxifiere-deparazitare.ro 2010 - 2016. Toate drepturile rezervate.

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin conventie/legsilatie internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite functie de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, modul in care este inteles si aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar si mentalul. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comandate. Detoxifiere-deparazitare.ro si reprezentantii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.

 

 

 
Prima pagina   Cum comand   Oferte Speciale   Parteneri   Contact
 
Zeoliti   Dr Hulda Clark   Ekilibrium - Produse naturiste superioare   hostess  

Zeolit