Contactati-ne:
0730.514.767
0748.030.216
0730.514.767
0748.099.089
0724.885.715
0724.885.729
0724.885.612
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 Cauta

Tratament candida
Oferte de Sarbatori
Pachete
Aparate
Adjuvante Chimioterapie
Antioxidanti
Carti
Deparazitare
Detoxifiere
Diabet / Glicemie
Echilibrare pH
Hormonal
Ingrijire personala
Imunitate
Minerale
Oase si Articulatii
Oxigenare celulara
Produse Energetice
Sistem Cardiovascular
Sistem Digestiv
Sistem Nervos
Tratament cancer
Vitamine
Tratament Limfatic
Tratamentul epidermei
Tratament Renal
Tratament antiinflamator

LINK-uri utile
Blog Deparazitare
Stiri Zeoliti
Ekilibrium
Zeolit lichid
OHSAS Experts
Tratament Prostata
Zeolit Ekilibrium
Detoxifierea ficatului
SSMescu
Detoxifiere cu Zeolit
Protectia Muncii Bucuresti
Zeoliti
ANPC

Tratament candida
Hemoxide

 

Pret : 463 RON

*TVA inclusCod : 550

Marca:GETHealthyAgain

 

  DESCRIERE

 

Hemoxide

Mod de prezentare : 90 capsule

Hemoxide  este un complex de vitamine, minerale si plante aromatice, care luate, intre mese, creeaza  oxid nitric. Acest oxid nitric este  foarte bun in combaterea candidei

In realitate in momentul in care organismul nostru combate infectia cauzata de candida produce oxid nitric. Ca parte a mecanismului de aparare, Candida incearca sa inhibe capacitatea celulelor sistemului imunitar de a produce acest oxid nitric. Deci, modalitate cea mai buna de a lupta impotriva Candida este de a creste in mod natural, productia de oxid nitric din corp. Cu toate acestea, aceasta nu este atat de usor sa cresteti productia de oxid nitric. Modul cel mai usor in care puteti realiza acest lucru este de a lua Hemoxide.

In mod traditional, produsele care suplimenteaza aportul de oxid nitric din organism realizeaza acest lucru prin utilizarea unor cantitati masive de L-arginina si L-citrulina. Aceste tratamente au insa doua dezavantaje. In primul rand, o cantitate prea mare de arginina in organism streseaza rinichi. In al doilea rand, acest tratament nu ofera rezultatele dorite. Literalmente la 17 minute dupa ce a-ti luat aceasta combinatie, productia de oxid nitric atinge valori maxime , dupa care timp de  o ora nu mai este produs alt oxid nitric. Hemoxide in schimb produce o cantitate mult mai mare de oxid nitric, atingand varful de productie  de timp de o ora dupa administrare, si continua sa produca oxid nitric pentru inca patru ore dupa adminstrare. Mai bine, este capabil sa faca acest lucru folosind cantitati minuscule de L-arginina.

Consolidarea oxidului nitric din acest produs devine inactiv atunci cand luati orice forma de anti-inflamator, cu exceptia aspirinei Bayer. Prin urmare, nu trebuie sa luati anti-inflamatoare in timpul tratamentului cu acest produs, inclusiv analgezice, cum ar fi aspirina, paracetamol, Aleve, Motrin, Ibuprofin, etc

Ingrediente: Vitamina C, Vitamina E, B1, B2, niacinamida, d-pantotenat de calciu, B6, biotina, acid folic, vitamina B12, mangan, seleniu, zinc, molibden, crom, L-Arginina, scortisoara, bitartrat de colina, zahar ecologic, Taurina, extract de seminte de castan salbatic 40%, Gymnema Sylvestre 24%, N-acetil-cisteina, L-acid glutamic, L-histidina, quercetin si extract din seminte de Schizandra 2%. Pulbere de orez ca agent de umplere.

In prima saptamana de utilizare, trebuie sa dublati doza astfel incat sa creati un surplus de oxid nitric, astfel incat un flacon va dura 23 de zile.

 

Va mai recomandam:
Custom elixir Y
Gl Pro
Omni Essential Oil E...

 

Disclaimer
 

 Copyright © detoxifiere-deparazitare.ro 2010 - 2016. Toate drepturile rezervate.

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin conventie/legsilatie internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite functie de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, modul in care este inteles si aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar si mentalul. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comandate. Detoxifiere-deparazitare.ro si reprezentantii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.

 

 

 
Prima pagina   Cum comand   Oferte Speciale   Parteneri   Contact
 
Zeoliti   Dr Hulda Clark   Ekilibrium - Produse naturiste superioare   hostess  

Zeolit