Contactati-ne:
0748.030.216
0748.030.216
0730.514.767
0748.099.089
0724.885.715
0724.885.729
0724.885.612
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 Cauta

Tratament candida
Oferte de Sarbatori
Pachete
Aparate
Adjuvante Chimioterapie
Antioxidanti
Carti
Deparazitare
Detoxifiere
Diabet / Glicemie
Echilibrare pH
Hormonal
Ingrijire personala
Imunitate
Minerale
Oase si Articulatii
Oxigenare celulara
Produse Energetice
Sistem Cardiovascular
Sistem Digestiv
Sistem Nervos
Tratament cancer
Vitamine
Tratament Limfatic
Tratamentul epidermei
Tratament Renal
Tratament antiinflamator

LINK-uri utile
Blog Deparazitare
Stiri Zeoliti
Ekilibrium
Zeolit lichid
OHSAS Experts
Tratament Prostata
Zeolit Ekilibrium
Detoxifierea ficatului
SSMescu
Detoxifiere cu Zeolit
Protectia Muncii Bucuresti
Zeoliti
ANPC

Tratament candida
TotalFlora15

 

Pret : 398.59 RON

*TVA inclusCod : 489

Marca:GETHealthyAgain

 

  DESCRIERE

 

 TotalFlora15

TotalFlora15 este un  probiotic, care spre deosebire de produsele similare, este capabil sa ucida candida. TotalFlora15 recolonizeaza tractul intestinal cu 15 miliarde de bacterii prietenoase, chiar daca suferiti de candidoza.

Se estimeaza ca in intestinul uman s-a gasi peste a fi o suta de trilioane de bacterii care traiesc in intestinul uman, incluzand 500 de specii diferite. Asta inseamna cam de ZECE ORI mai multe decat numarul total al celulelor din corp. Aceste bacterii impreuna cantaresc intre unu si doua kilograme si pot fi considerate primul organ de aparare impotriva bolilor. Majoritatea acestor bacterii sunt considerate „bune”, dar altele produc beneficii minime sau deloc. Echilibrul ideal intre ele este 85% bune si 15% altele. Daca aceste altele devin prea multe, nu o sa va simtiti prea bine si drojdiile candida precum si alte bacterii daunatoare vor creste excesiv si vor cauza toate tipurile de afectiuni. De aceea este atat de important sa pastram numarul bacteriilor bune cat mai mare.

TotalFlora15 aduce impreuna doua din cele mai larg acceptate grupe de probiotice – speciile lactobacili si bifidobacterii. Ele lucreaza impreuna pentru a obtine un echilibru intre bacteriile bune din tractul tau digestiv. Se adauga in aceasta combinatie si streptococcus termophilus, un sir de bacterii inalt versatile si care actioneaza rapid ca gunoieri ai radicalilor liberi. Acest lant aditional lucreaza impreuna cu 10 lanturi de lactobacili si 4 din familia bifidobacteriilor pentru a porni o explozie bacteriala care sa promoveze o functie intestinala sanatoasa, lucrand cu sistemul imunitar pentru a inhiba supra cresterea candida. Pentru mentinere folositi doua capsule pe zi.

Adminstrare:

Pentru a lupta  impotriva candida, dublati doza pana la 4 capsule zilnic. Testele energetice pun TotalFlora15 la nivel 324 in abilitatea de lupta impotriva cancerului si 643 in lupta impotriva candida.

Compozitie:
Lactobacillus acidophilus, Bidifobacterium infantis, Bidifobacteriumlongum Lactobacillus rhamnosus, Bidifobacterium bifidum, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus salivarius, Lactobacillus lactis, Lactobacillus paracasei, Bidifobacterium lactis, Lactobacillus casei, Lactobacillus bulgaricus lyoferm, sporogenes Lactobacillus, Lactobacillus brevis. Alte ingrediente: amidon de orez, acid ascorbic.

 

Va mai recomandam:
Hemoxide
Custom elixir Y
Gl Pro

 

Disclaimer
 

 Copyright © detoxifiere-deparazitare.ro 2010 - 2016. Toate drepturile rezervate.

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin conventie/legsilatie internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite functie de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, modul in care este inteles si aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar si mentalul. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comandate. Detoxifiere-deparazitare.ro si reprezentantii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.

 

 

 
Prima pagina   Cum comand   Oferte Speciale   Parteneri   Contact
 
Zeoliti   Dr Hulda Clark   Ekilibrium - Produse naturiste superioare   hostess  

Zeolit